TESTARENA. Alpinbakken knyttet til Vestlia Resort er en perfekt testarena. Bakkene ender på testarenaen, noe som gjør det mulig med raske skibytter for de som vil få med seg mest mulig.

TESTARENA. Alpinbakken knyttet til Vestlia Resort er en perfekt testarena. Bakkene ender på testarenaen, noe som gjør det mulig med raske skibytter for de som vil få med seg mest mulig.

On snow skitest - for utstillere

Skitesten hvor innkjøpere og butikkansatte møter skileverandørene


 

ON SNOW Skitest er et testarrangement hvor leverandører av både alpin- og langrennsutstyr tilbyr ansatte i sportsbutikker å teste årets og neste års skiutstyr.

Dette testarrangementet har det bredeste utvalget av skiutstyr i Norge - og er det arrangementet som samler flest ansatte fra sportsbutikkene til testing av ski og skiutstyr. 

Stadion-kjeden

Butikkjeden STADION gjennomfører sin Vinter Hardvaremesse samtidig med ON SNOW på hotellet, Vestlia Resort, Geilo. Dette er med på å legge grunnlaget for enda flere besøkende fra sportsbutikkene, for testing av ski og skiutstyr. 

Coop-kjeden

Coop-kjeden har i mange år hatt sin Vinter Hardvaremesse på Geilo sammen med On Snow Skitest. 

 

Langrenn

Vi inviterer alle leverandører av langrennsski, skisko, staver, skismøring og annet skiutstyr til å stille ut på On Snow Skitest, på en utendørs arena i Vestlia.

Vi skaper en egen arena for visning og testing av langrennsutstyr og legger til rette for fine, preparerte løyper for både klassisk og skøyting ved arenaen nederst i alpinbakken.

I teltet på arenaen kan leverandørene presentere sine kolleksjoner av ski, staver, bindinger, sko, etc.... Teltet rigges også slik at testerne kan skifte sko og tilpasse utstyret til den enkelte. 

Alpint

Møt kundene dine på Geilo! Vi inviterer alle leverandører av alpinski, alpinutstyr, telemarkutstyr, randoneeutstyr, etc ... til å stille ut sine ski på areaen nederst i alpinanlegget i Vestlia på Geilo. Her skal ansatte fra sportsbutikker teste ski og skiutstyr som har naturlig tilknytning til alpin skisport, som f.eks støvler, hjelmer, briller, staver, etc... Dette er en utmerket anledning til å vise nye kolleksjoner og formidle riktig informasjon om utstyret til innkjøpere av varekolleksjoner til sportsbutikker, til skiutleie, etc...

Praktisk info

Priser for utstillere av langrennsutstyr:

For leverandører av langrennsski og -utstyr koster det kr 8400 for å delta med utstyr for testing.


Priser for utstillere av alpinutstyr: 

"Earlybird"-pris

Påmeldingsavgift: kr 5500

Kvadratmeterpris: kr 500
Strøm: kr 300
Husk at du kan også leie telt, stoler, bord, benker til alpin-standen din for en gunstig pris!


Utvidet frist:
Påmeldingsavgift: kr 6500
Kvadratmeterpris: kr 600

Bestilling av rom for overnatting på Vestlia Resort

Her kommer årets oppdaterte link for bestilling av rom på hotellet, Vestlia Resort: ON SNOW VESTLIA 
Det er Vestlia Resort som håndterer rombestillingene for overnatting. Hotellet ligger i tilknytning til testarenaen, bransjekvelden og innendørs visning av diverse skiutstyr er også på Vestlia Resort. 

Møterom / suiter for visning, kundemøter og overnatting

Søndagen kl. 16.00 er det god tid for kundemøter. Da kan alle leverandører som stiller ut på Stadions hardvaremesse møte alle butikkansatte, uansett kjedetilhørighet eller fra frittstående butikker.  

Showrom: Du kan også booke en minisuite i Vestlia Resort. Disse "showrommene" kan kombineres med overnatting. Bruk anledningen til å få en god og faglig samtale med butikkansatte. Kontakt Ole Petter Bratlie for reservasjon av suite / møterom på Vestlia Resort. Det blir reservert 4 suiter, men selve bookingen gjøres direkte med hotellet. Avtal møter med butikkansatte for visning og faglige diskusjoner!

NM i alpint for butikkansatte

Tradisjonen tro blir det NM i alpint for butikkansatte på søndagen ca kl. 13.00. Dette er et renn som gjennomføres i en svært uformell tone, men til gjengjeld har det en høy faktor av glede og engasjement. Det er rart med det; når man får nummer på brystet vekkes konkurranseinstiktet! Vi oppfordrer alle utstillere til å bistå butikkansatte med ski og utstyr for å delta i rennet! 


Vi møtes i baren på Vestlia Resort

På søndag, kl. 19.00 serverer vi snacks og øl mens bransjens ansatte møtes til en hyggelig prat etter en fin dag med testing av langrenns- og alpinutstyr.  


Bransjemiddag

Felles bransjemiddag på søndag kveld på Vestlia Hotell. Påmelding til bransjemiddagen skjer i resepsjonen på Vestlia Hotell.

Åpningsdato for påmelding til On Snow 2021 er ikke fastsatt.

 

Bli med på Styrkeuka 2020

 
Europas største sportskjeder vokser kraftig på nett
 
Norspomessen vinter 2021 avlyses
 
Du bestemmer vel ikke forhandlerens pris?
 
Halvparten av befolkningen tilgir Northug