Foto: Kamik

Foto: Kamik

Varri AS overtar Kamik

Distribusjonsfirmaet Varri AS overtar merkevaren Kamik fra Portland AS fra og med neste vinter og blir dermed ny distributør for skomerket.


Det Canadiske familiefirmaet Kamik er basert i Montreal med både hovedkontor og produksjon. Kamik har de siste årene vært ledende produsent av vintersko både for USA og Canada, og er i tillegg verdens fjerde største produsent av gummistøvler.

 

-Det Canadiske klimaet er identisk med vårt kyst- og innlandsklima og strekker seg gjennom hele temperaturregisteret fra slaps i Kristiansand til sprengkulde på Svalbard. Så produktene passer perfekt for oss nordmenn, sier Marius Olsen, daglig leder og eier av Varri AS.

 

Kamik er et kjent varemerke i det norske markedet fra da det ble håndtert av Erik Enitch i Vertikal AS gjennom nesten to tiår og av Per Løkken i Portland AS de siste ti årene.

 

Distribusjonsfirmaet Varri AS har sine røtter i klatrebransjen tiden 90-tallet og begynte i 2015 med varemerker også for friluftsbruk i form av hengekøyer fra Ticket To The Moon og etterhvert soveposer, liggeunderlag, telt og brennere fra Therm-a-Rest og MSR.

 

-Skotøy er nytt for oss men vi kjenner sportsbransjen godt. Vi ser på Kamik som en naturlig forlengelse av konseptet vårt da vi hovedsakelig samarbeider med familiedrevne merkevarer. Disse har langsiktighet, produktkvalitet, nærhet til kunden og en bærekraftig salgsstrategi til felles, noe som passer oss godt, ifølge Olsen.

 

Portland AS håndterer denne vinters salg, markedsføring og service ut mars måned 2024, hvor da Varri AS overtar ansvaret.  -Innsalget for FW24 er allerede i startfasen og innen slutten av januar 2024 må ordrene være inne, sier daglig leder Marius Olsen.

 


Tilbake
 

Meld deg på Sportsbransjedagen 2024 før 25.mai til Early Bird priser!

 
OutDoor by ISPO 2024: München venter på deg!
 
Opplev suksessen med Pie VAT: En inspirerende historie med Anton Sport
 
VAUDE - Innovative bærekraftige Bikepacking-produkter
 
Aclima kåret som beste merkevarebygger under Årets Industrikonferanse.