Foto: NHO

Foto: NHO

Sportsbransjedagen 2024
Utvidet Early Bird – påmelding til fredag 7.juni!

150 toppledere og mellomledere fra de toneangivende sportsbransjeselskapene er allerede påmeldt til Sportsbransjedagen 28. og 29.august, men det er plass til flere og derfor utsetter vi påmeldingsfristen til Early Bird – priser.


Norsk sportsbransjeforening har satt sammen et variert og toppet lag som gir et rått fagseminar over to dager. Onsdag 28.august inviteres det til Bransjemiddag og «Talk Show» med meget sterke bransje- og retailnavn. Toppledere med balast fra sportsbransjen samles på scenen for å speile sportsbransjen mot andre sektorer. Det slippes garantert gode historier, i tillegg til diskusjoner om hvordan fremtidens retail vil se ut. Vi møter Anders Fjeld (Kid), Anders Kjellen (Sunkost), Henning Eriksen (Møbelringen) og Espen Bråten (Coop Bygg). Det blir god mat og godt drikke og ikke minst god tilrettelegging for den viktige minglingen med bransjekollegaer.

 

Sportsbransjedagen fortsetter torsdag 29.08 med heldags seminar, slik vi er kjent med. Her vil du bl.a. møte Steinar Hoen, Øystein Dørum, Anders Hall Grøterud, Nils Ingar Aadne, Torstein Myklebostad, Sigri Sevaldsen, Salvador Baille og flere.

 

Early Bird før 7.juni gir spesielt gode priser!

 

KLIKK HER:

https://sportsbransjen.no/sportsbransjedagen_pamelding

 

Det skal også i år kåres fem Sportsbransjepriser der vinnerne trekkes frem på scenen i løpet av arrangementet;

  • Årets sportsbransjeprofil
  • Årets sportsprodukt
  • Årets nykommer
  • Årets sponsorprofil
  • Årets samfunnsaktør

 

En rekke sponsorer har meldt seg på laget, og får en unik mulighet til å treffe viktige beslutningstagere i bransjen - alle på ett sted. Det finnes garantert ingen bedre arena og møte en samlet norsk sportsbransje enn på Sportsbransjedagen 2024.

 

I år kan man velge å kjøpe billett til en eller to dager. Vi sees på Holmenkollen Park hotell 28. og / eller 29. august.

Tilbake
 

Devold vokser med sikkerhetsklær

 
Henry Lloyd og Odlo med ny butikk i Bogstadveien
 
I møtet med eldrebølgen må sportsbransjen tenke nytt for å finne arbeidskraft i fremtiden
 
Krevende start på året for sportskjedene
 
Opplev suksessen med Pie VAT: En inspirerende historie med Anton Sport