Foto: Aclima

Foto: Aclima

Aclima overtar europeiske distribusjonsrettigheter fra Odex Aps

Aclima AS overtar distribusjonsvirksomheten i Danmark, Tyskland, Østerrike og BeNeLux-land. Med dette følger en overtakelse av aktiva fra deres tidligere distribusjonspartner, Odex Aps, som inkluderer varelager og tre nøkkelansatte som alle jobber fra og i Danmark.


-Overtakelsen markerer en betydelig milepæl i Aclimas målsetning om å utvide og strømlinjeforme distribusjonsprosessene på tvers av viktige europeiske markeder. Ambisjonen ved å styre distribusjonen selv er å styrke leveransen og tilstedeværelsen. Vi er glade for å ta dette skrittet i vår globale vekststrategi, sier Hans Petter Jacobsen, administrerende direktør i Aclima. Overtakelsen av aktiva fra Odex samsvarer perfekt med vår visjon om å forbedre kunderelasjonene og forbedre distribusjonskjeden. Odex har vært en integrert partner, og vi er glade for å bygge videre på dette grunnlaget under Aclima navnet, avslutter Jacobsen.

 

Henrik Lyngbye Pedersen, administrerende direktør i Bregnerød Investeringsselskab Aps, morselskapet til Odex Aps, er fornøyd med avtalen: -Å overføre rettighetene til merkevareeieren er et naturlig steg, så vi er komfortable med å overføre eiendeler, inkludert ansatte, og ønsker at merkevaren skal fortsette å vokse.

Overgangen forventes å være sømløs, og sikre kundene økt service og fokus på kvalitet og innovasjon. Aclimas kontroll over distribusjonen vil gi en mer smidig og responsiv forsyningskjede, som imøtekommer kundenes behov med større presisjon. Aclimas dedikasjon til produktutvikling, bærekraft og merkevarebygging, kombinert med en mer robuste markedstilstedeværelse, lover en fremtid med forbedring av leveranse og kundetilfredshet.

 

 

Om Aclima:

Aclima, grunnlagt i 1939, er en norsk ullspesialist som spesialiserer seg på å lage komfortable og funksjonelle ullplagg. Aclima er leverandør til forsvar, brannvesen, politistyrker, polfarere og friluftslivinteresserte.


Tilbake
 

Erik Sønsterud utnevnt til permanent administrerende direktør i Brav

 
Innholdsmarkedsføring:
ZIENER is looking for a independent sales agent for Norway!
 
Lars Syse Christiansen utnevnt til ny finansdirektør i XXL Group
 
Sprek 50-års markering for Osprey i Lofoten
 
Norges største fotballskole med XXL på laget