Erik Sønsterud utnevnt til permanent administrerende direktør i Brav

Ferd som eier og Styret i Brav, har etter en omfattende rekrutteringsprosess utnevnt Erik Gunset Sønsterud (56) som permanent administrerende direktør. Erik har gjennom perioden som midlertidig CEO siden 18. desember 2023 ledet flere vellykkede initiativer. Han har omfattende erfaring som både CEO og CFO, samt lang erfaring fra PWC.



-Styret er meget fornøyd med jobben Erik har gjort så langt som CEO i Brav. Vi er derfor svært glade for å ha sikret oss en erfaren leder med solid bakgrunn og ikke minst sterk interesse for industrien til å lede Brav. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Erik for å videreutvikle og styrke Bravs merkevarer, kommenterer Gustaf Öhrn, styreleder i Brav.

 

-Jeg setter stor pris på tilliten Ferd og styret i Brav har vist meg, og er glad for muligheten til å

fortsette som CEO i Brav. Mine kollegaer i Brav og våre gode samarbeidspartnere har tatt imot meg på en utmerket måte. Brav er et veldig bra selskap med stort potensial med sine sterke merkevarer i en spennende bransje. Jeg ser frem til å fortsette arbeidet med å videreutvikle Bravs posisjon i nøkkelmarkeder på en bærekraftig måte og basert på de fine verdiene selskapet står for, kommenterer Erik Sønsterud CEO Brav.


Tilbake
 

Innholdsmarkedsføring:
ZIENER is looking for a independent sales agent for Norway!

 
Lars Syse Christiansen utnevnt til ny finansdirektør i XXL Group
 
Aclima overtar europeiske distribusjonsrettigheter fra Odex Aps
 
Sprek 50-års markering for Osprey i Lofoten
 
Norges største fotballskole med XXL på laget