Foto: Vaude

Foto: Vaude

VAUDE - Innovative bærekraftige Bikepacking-produkter

Innholdsmarkedsføring:

Det tyske utendørsmerket VAUDE har utvidet sitt utvalg av bærekraftige Bikepacking-produkter med lanseringen av Trailfront Compact styreveske og Trailsaddle Compact salveske. Disse tilleggene til Trail-serien gjenspeiler den økende trenden innen Bikepacking og understreker VAUDEs forpliktelse til innovasjon og miljøvennlighet.Innholdsmarkedsføring:

Bikepacking, den eventyrlige kombinasjonen av sykling og camping, vinner raskt popularitet over hele verden. Det lar syklister reise videre, utforske terreng i terreng og overnatte underveis med minimalt med bagasje. I tråd med denne trenden har VAUDE utviklet sin Trail-serie med fokus på både ytelse og holdbarhet.

 

VAUDEs Trail-serie tilbyr et komplett utvalg av høykvalitets Bikepacking-utstyr. Fra styrevesker, salvesker til rammevesker, serien er designet for å møte alle behovene til Bikepackers. Hvert produkt er laget av bluesign®-sertifiserte materialer og bærer Green Shape-merket, som representerer den høyeste standarden for miljøvennlighet og bærekraft.

 

Trailfront Compact styreveske og Trailsaddle Compact salveske er de siste tilskuddene til denne omfattende serien. De er designet med tanke på effektivitet, komfort og miljøhensyn.

Trailfront Compact styreveske er laget for enkel tilgang til nødvendigheter mens du sykler.

Med en kapasitet på 6 liter gir den nok plass til snacks, verktøy og andre nødvendigheter. Trailsaddle Compact-setebagen er ideell for å oppbevare ekstra bagasje uten å komme i veien mens du sykler. Med en kapasitet på 12 liter gir den nok plass til en kompakt sovepose, klær og annet nødvendig campingutstyr. Begge produktene er enkle å montere og holder seg sikkert på plass, selv under utfordrende turer i ulendt terreng.

Med Trail-serien streber vi etter å gi Bikepackers alt de trenger for eventyrene sine, samtidig som vi understreker vår forpliktelse til bærekraft og innovasjon. Vi tror at kombinasjonen av funksjonalitet, komfort og miljøvennlighet er avgjørende for den moderne eventyreren.

 

Trailfront Compact styreveske og Trailsaddle Compact salveske er tilgjengelig i utvalgte butikker og online på www.vaude.com.

 

Om VAUDE
VAUDE er et moderne tysk familieselskap som er forpliktet til å produsere miljøvennlige produkter av høy kvalitet for utendørs- og sykkelaktiviteter. Siden 1974 har VAUDE produsert innovative produkter fra hovedkontoret i Tettnang, Tyskland, med sterkt fokus på bærekraft og sosialt ansvar.

 

Pressekontakt
Navn: Per Arne Aamodt
Funktion: Selger
E-mail: paa@egedesoe.dk
Telefonnummer: +47 94 88 66 09  

Tilbake
 

Meld deg på Sportsbransjedagen 2024 før 25.mai til Early Bird priser!

 
OutDoor by ISPO 2024: München venter på deg!
 
Opplev suksessen med Pie VAT: En inspirerende historie med Anton Sport
 
Aclima kåret som beste merkevarebygger under Årets Industrikonferanse.
 
Alfa puster nytt liv i brukte sko