Foto: Pie VAT

Foto: Pie VAT

Opplev suksessen med Pie VAT: En inspirerende historie med Anton Sport

Innholdsmarkedsføring:

Å skape enestående kundeopplevelser samtidig som man navigerer i det hektiske retail-landskapet er avgjørende for enhver butikk. Pie VAT tilbyr enkle og effektive løsninger sammenlignet med tradisjonelle metoder, som papirbaserte systemer. Vårt vellykkede partnerskap med Anton Sport, en ledende aktør innen sportsbransjen i Norge, illustrerer dette tydelig.Innholdsmarkedsføring:

Hvorfor Pie VAT skiller seg ut
I retail-bransjen er det konstant jakt på metoder for å forbedre både effektivitet og kundetilfredshet - to hjørnesteiner for vekst og suksess. Pie VAT har skapt et smart system som forenkler prosessene for både butikkeiere og kunder. Mens andre fortsatt holder fast ved utdaterte og papirbaserte refusjonsløsninger, tilbyr Pie VAT en digital og sømløs løsning som lar turister enkelt kreve refusjoner ved hjelp av deres egne smarttelefoner. Denne tilnærmingen reduserer ikke bare administrativt arbeid, men forbedrer også den generelle handleopplevelsen, samtidig som den øker refusjonsraten blant turistene.

 

Anton Sport: en suksesshistorie
Som en av Norges fremste sportsforretninger, sto Anton Sport, ledet av Kristian Wold Wægger, ovenfor en utfordring med deres gamle papirbaserte refusjonsløsning: Språkbarrierer, unødvendig administrativt arbeid og tid skremte vekk deres internasjonale turister. Etter overgangen til Pie VAT ble deres tilnærming til Tax Free endret fullstendig.

“Etter at vi implementerte Pie VATs sømløse tax free-løsning i våre 34 butikker, kunne personalet enkelt registrere kjøpsdetaljer mens turister håndterte refusjonene sine på farten. Dette førte til bedre operasjonell effektivitet og kundeservice” forteller Wægger.

Resultatene har vært imponerende
Effektiviteten har økt, ventetiden for kunder har blitt kortere, og kundetilfredsheten har steget betydelig. Med en smidigere refusjonsprosess har Anton Sport også kunnet benytte seg av flere markedsføringsstrategier for å tiltrekke flere internasjonale besøkende.

Kristian Wold Wægger legger til: "Det har vært en klar økning i effektivitet i butikk. Det er mindre arbeid for de ansatte, samtidig som det er enklere for kunden også," og understreker samtidig de konkrete fordelene med å ha en digital tax free løsning.

Bli med på suksessen med Pie VAT
Ønsker du å oppleve lignende suksess som Anton Sport? Bli med på laget med Pie VAT! Vårt enkle, brukervennlige system passer hos alle butikker - uansett størrelse eller bransje.

Bedre kundeopplevelse
Med vår digitale refusjonsløsning kan du tilby dine internasjonale kunder en sømløs og enkel måte å kreve tilbake merverdiavgiften på. Dette vil ikke bare øke deres tilfredshet, men også oppmuntre til mersalg og gjentatte besøk.

Økt effektivitet
Ved å erstatte papirbaserte refusjonsløsninger med Pie VAT, vil du redusere administrativt arbeid og frigjøre tid for dine ansatte.

Markedsføringsmuligheter
Med Pie VAT kan du helt gratis promotere din butikk til et bredere internasjonalt publikum, og tiltrekke flere turister til dine lokaler. Alt i én app.

Er du klar til å ta din butikk til neste nivå? Besøk PIE VATs nettside HER (pievat.com), eller kontakt oss direkte via thea@piesystems.io for å komme i gang. - Bli en del av suksesshistorien

Tilbake
 

Meld deg på Sportsbransjedagen 2024 før 25.mai til Early Bird priser!

 
OutDoor by ISPO 2024: München venter på deg!
 
VAUDE - Innovative bærekraftige Bikepacking-produkter
 
Aclima kåret som beste merkevarebygger under Årets Industrikonferanse.
 
Alfa puster nytt liv i brukte sko