NSBF

NSBF

Meld deg på Sportsbransjedagen 2024 før 25.mai til Early Bird priser!

300 topp- og mellomledere fra ca. 100 bedrifter samles på Scandic Holmenkollen Park Hotell 28. og 29. august. Sportsbransjedagen 2024 er bransjens viktigste samlingsarena og passer for deg som er interessert i sport generelt og sportsbransjen spesielt.Nytt av året er det at arrangementet utvides med en dag. Norsk sportsbransjeforening har satt sammen et variert og toppet lag som gir et rått fagseminar over to dager. Onsdag 28.august inviteres det til Bransjemiddag og «Talk Show» med meget sterke bransje- og retailnavn. Toppledere med balast fra sportsbransjen samles på scenen for å speile sportsbransjen mot andre sektorer. Det slippes garantert gode historier, i tillegg til diskusjoner om hvordan fremtidens retail vil se ut. Vi møter Anders Fjeld (Kid), Anders Kjellen (Sunkost), Henning Eriksen (Møbelringen) og Espen Bråten (Coop Bygg). Det blir god mat og godt drikke og ikke minst god tilrettelegging for den viktige minglingen med bransjekollegaer.

 

Sportsbransjedagen fortsetter torsdag 29.08 med heldags seminar, slik vi er kjent med. Her vil du bl.a. møte Steinar Hoen, Øystein Dørum, Anders Hall Grøterud, Nils Ingar Aadne, Torstein Myklebostad, Sigri Sevaldsen, Salvador Baille og flere, og selvfølgelig ca 300 topp- og mellomledere fra 100 bedrifter i sportsbransjen.
Vær rask!

Early Bird før 25.05 gir spesielt gode priser!

 

KLIKK HER:

https://sportsbransjen.no/sportsbransjedagen_pamelding

 

Det skal også i år kåres fem Sportsbransjepriser der vinnerne trekkes frem på scenen i løpet av arrangementet;

  • Årets sportsbransjeprofil
  • Årets sportsprodukt
  • Årets nykommer
  • Årets sponsorprofil
  • Årets samfunnsaktør

 

En rekke sponsorer har meldt seg på laget, og får en unik mulighet til å treffe viktige beslutningstagere i bransjen - alle på ett sted. Det finnes garantert ingen bedre arena og møte en samlet norsk sportsbransje enn på Sportsbransjedagen 2024.

 

I år kan man velge å kjøpe billett til en eller to dager. Vi sees på Holmenkollen Park hotell 28. og / eller 29. august.


Tilbake
 

OutDoor by ISPO 2024: München venter på deg!

 
Opplev suksessen med Pie VAT: En inspirerende historie med Anton Sport
 
VAUDE - Innovative bærekraftige Bikepacking-produkter
 
Aclima kåret som beste merkevarebygger under Årets Industrikonferanse.
 
Alfa puster nytt liv i brukte sko