ISPO

ISPO

OutDoor by ISPO 2024: München venter på deg!

Innholdsmarkedsføring:

Bli med oss til München fra 3. til 5. juni 2024, på det nylig utvidede Messe München- området i Riem og OutDoor by ISPO-messen. Den ledende internasjonale begivenheten for outdoor-bransjen har et nytt sted og nytt konsept, perfekt for å høre om- og se nye produktinnovasjoner og for å styrke globale forretningsforbindelser.I år tilbys en fornyet opplevelse i tre haller som strekker seg over 33 000 kvadratmeter, inkludert et levende uteområde. Dykk inn i våre interaktive soner, inkludert vannsports- og klatresenteret, og test ferdighetene dine på «Trail Running Track». Ikke gå glipp av fellesskapsånden i vårt grønne atrium – hjertet av messen – komplett med en utendørssalong og kino. For en ekte friluftsopplevelse - bestill en plass på vår nærliggende campingplass.


Sikre deg billetter nå!

OutDoor by ISPO – think out of the door.


OutDoor by ISPO 2024: Uniting People, Products, and the Planet. OutDoor by ISPO står i hjertet av outdoor-bransjen, og viser frem toppmerker som Rab, Lowe Alpine, KEEN og mange andre. Fra Norge deltar Aclima, Drytech, Helle Fabrikker og Øyo samt de nye utstillerne Nortent och Arctic Lavvo.

 

Men det handler ikke bare om produkter; OutDoor by ISPO 2024 er et knutepunkt for bærekraft og innovasjon. I år fremhever vår bærekraftshub livssyklusen til produkter og bærekraftig praksis. Se vårt detaljerte konferanseprogram på våre nettsider.

 

ISPO Young Talents Program

Vi inspirerer neste generasjon friluftsentusiaster. ISPO Young Talents-programmet tilbyr et dypdykk i produktinnovasjon og bærekraft, supplert med utdanningsmuligheter. Deltakere kan bo på OutDoor by ISPO-campingplassen og nyte forelesninger og andre begivenheter.

 

Billetter er nå i salg. For mer informasjon, besøk vår nettside.

OutDoor by ISPO – think out of the door.

Tilbake
 

Meld deg på Sportsbransjedagen 2024 før 25.mai til Early Bird priser!

 
Opplev suksessen med Pie VAT: En inspirerende historie med Anton Sport
 
VAUDE - Innovative bærekraftige Bikepacking-produkter
 
Aclima kåret som beste merkevarebygger under Årets Industrikonferanse.
 
Alfa puster nytt liv i brukte sko