Stine Trygg-Hauger. Foto: Javad Parsa.

Stine Trygg-Hauger. Foto: Javad Parsa.

XXL får ny sjef i Norge

Stine Trygg-Hauger (38) blir ny administrerende direktør for XXL i Norge. Hun kommer fra stillingen som administrerende direktør for Clas Ohlson i Norge.


Stine Trygg-Hauger har de siste tre årene vært Clas Ohlsons administrerende direktør i Norge. Her har hun hatt ansvar for 90 butikker og 1.700 ansatte.

– Jeg har alltid vært fan av XXL, både som travel småbarnsmor med en aktiv familie og som retail-entusiast. XXL kombinerer lave priser og fagkunnskap, og det er en veldig god miks. Jeg har også sett at det er gjort en betydelig jobb for å styrke XXLs posisjon i Norge, og at XXL har offensive og spennende planer, sier Trygg-Hauger.


Hun blir også en del av konsernledelsen i XXL, som det siste året er styrket på områder som HR, kommunikasjon, strategi og kommersialisering.


– Jeg gleder meg stort til å få Stine med på laget. Det er lenge siden jeg la merke til hennes lederegenskaper for første gang, og hun har fått til fantastiske ting i Clas Ohlson. Hun brenner for retail, og har en positiv og «vi»-basert lederstil som vil passe perfekt inn i XXL, sier konsernsjef Pål Wibe.

Konsernsjef Pål Wibe og påtroppende norgessjef Stine Trygg-Hauger.

XXL-konsernet har 90 varehus i Norge, Sverige, Finland og Østerrike og en omsetning på ni milliarder kroner i 2019. I Norge har XXL over 2.000 ansatte i 37 varehus og en nettbutikk i vekst.


– For meg blir det viktig å videreutvikle tjenestetilbudet slik at fritidsutstyret XXL selger kan bevares, repareres og gjenbrukes – og på den måten skape gode opplevelser som varer lenge, sier Trygg-Hauger. Jeg gleder meg til å bli kjent med XXL-gjengen, lære mer om bransjen og ikke minst skape kundemagi. Dette blir gøy!


Stine Trygg-Hauger starter i XXL senest 1. juni.


Tilbake
 

Helen of Troy kjøper Osprey Packs for 414 millioner dollar

 
Nå åpner skiheiser over hele landet!
 
Spår vekst i den sporty skotrenden - og økte priser
 
Tyskland kan følge Østerrikes nedstengning, men alpinanleggene må ikke stenge
 
Sportskjedenes nest beste tredje kvartal