Hovedvinner Ole Johnny Sundt viser sitt diplom, foran Ståle Solbakken, Tor Ole Kirkeng (leder i klubben), Christer Hexeberg i Freske Fraspark, Magnar Linnerud og Gjermund Holt. Foto Hamar Arbeiderblad.

Hovedvinner Ole Johnny Sundt viser sitt diplom, foran Ståle Solbakken, Tor Ole Kirkeng (leder i klubben), Christer Hexeberg i Freske Fraspark, Magnar Linnerud og Gjermund Holt. Foto Hamar Arbeiderblad.

Vinner av Sport Direkt Ildsjelpris 2021

Sport Direkts butikker lever av å selge varer til idrettsklubbene, og vet at uten de frivillige ildsjelene stopper klubb-Norge. Derfor ønsker kjeden i samarbeid med sine leverandører å hedre noen ildsjeler rundt om.


Klubbforhandlerkjeden, Sport Direkt, består av nærmere 30 klubbutikker rundt om i Norge. Nylig delte kjeden ut ildsjelprisen, i år gikk gavekort, heder og ære til tre fortjente vinnere.

 

I juryen for prisen sitter profilerte idrettsfolk som Arne Scheie, Ståle Solbakken, Hege Riise og Camilla Herrem, i tillegg til Magnar Linnerud og Gjermund Holt i Sport Direkt.

 

Folk rundt om i klubbene ble oppfordret til å nominere sine kandidater. Juryen har lest gjennom de drøyt 50 kandidatene og endte til slutt på tre veldig fortjente vinnere. Tre eksempler på de mange, viktige ildsjelene rundt omkring i idretts-Norge!

 

Hovedprisen gikk til Ole Johnny Sundt, Ridabu IL. Prisen ble delt av landslagssjef, Ståle Solbakken sammen med Linnerud og Holt i Sport Direkt. Vinneren ble rørt til tårer da han fikk prisen hos Freske Fraspark på Hamar, den lokale butikken som har avtale med klubben. Sundt fikk et gavekort til seg selv på 15 000 og et gavekort til klubben sin på 25 000,-

 

Ronny Ødegård i Stranda IL og Roland Johansen i Kråkerøy IL fikk vært sin «runner up» med gavekort til seg selv på 5000 og på 10 000 til klubbene sine. Ødegård fikk sin pris hos Rongve Klubb og Profil i Ålesund mens Johansen fikk sin pris hos Torshov Sport i Fredrikstad.

 

Sport Direkt deler ut prisene i samarbeide med sine ledende leverandører, Adidas, Umbro, Puma, Hummel og Select.

En glad landslagssjef deler ut prisen til hovedvinneren.

"Det har vært gøy å lese alle de gode nominasjonene og det føles så riktig og godt å kunne hedre noen av de mange ildsjelene", sier Magnar Linnerud og Gjermund Holt i Sport Direkt.

En smilende og særdeles fornøyd Ronny Ødegård med diplomet i hånda, flankert av Magnar Linnerud fra Sport Direkt, Erik Tollås og Erling Ytterland fra Rongve Klubb og Profil.
Svein Erik Syvertsen i Torshov Sport, Fredrikstad, Thomas Pedersen i Kråkerøy IL, vinneren Roland Johansen og Gjermund Holt i Sport Direkt.


Tilbake
 

Helen of Troy kjøper Osprey Packs for 414 millioner dollar

 
Nå åpner skiheiser over hele landet!
 
Spår vekst i den sporty skotrenden - og økte priser
 
Tyskland kan følge Østerrikes nedstengning, men alpinanleggene må ikke stenge
 
Sportskjedenes nest beste tredje kvartal