Markedsføring

Ultimate Nordic Bikes blir distributør av SRAM merkevarer

SRAM er glade for å kunngjøre at Ultimate Nordic er deres nye partner i Norge (Oslo), med virkning fra 1. november 2021. Ultimate Nordic er dermed distributør av alle SRAMs merkevarer; SRAM, RockShox, Avid, Truvativ, Zipp og Time.


Som en del av SRAMs strategi for ettermarkedet, komme tettere på markedet og løfte merkevarene, har SRAM valgt å styrke distribusjonen på det norske markedet.

"Det norske markedet er fortsatt et sentralt marked for SRAM og dets langsiktige forretningsmål. SRAM ser frem til å vokse i det norske markedet i Norge sammen med Ultimate Nordic Bikes og deres gamle samarbeidspartner, Cycle Service Nordic (CSN).", sier Ian Young, Dir for EU/APAC AM.


"Vi er stolte av å legge til et toppmerke som SRAM i porteføljen vår. Denne utvidelsen vil styrke vår posisjon i det norske markedet som en av de ledende distributørene av sykler, deler og tilbehør. Vi ser frem til å bringe SRAM-merkene nærmere markedet, og med vår logistikk er vi sikre på at vi kan oppnå et veldig høyt servicenivå. Dessverre, på grunn av veldig lange ledetider i bransjen, vil det ta litt tid å etablere en god base, men vi jobber for å nå dette punktet så raskt som mulig", sier Alex Gidas kategoriansvarlig i Ultimate Nordic Bikes.

Om SRAM

SRAM ble grunnlagt i 1987 i Chicago. SRAM ble kjent for GripShift twisters, som ble utviklet på 1980-tallet for racing og triatlonsykler også installert på terrengsykler fra begynnelsen av 90-tallet. Selskapet begynte deretter å utvide sitt sortiment gjennom egen utvikling og merkevareanskaffelser. I 2002 kjøpte de opp demperprodusenten RockShox, og i 2004 ble også bremseprodusenten Avid kjøpt opp. Ved oppkjøpet av Truvativ i 2005 kunne SRAM utvide sin portefølje med flere komponenter som kranklagere, kranker, styrekomponenter for terrengsykler. I 2007 ble produktsortimentet videreutviklet med den amerikanske hjulprodusenten ZIPP. Ved kjøp av kraftmålerprodusenten Quarq i 2011 fullførte selskapet sin produktsortimentet. Med disse merkene produserer SRAM komponenter for nesten alle typer sykler. Produksjonen foregår på flere steder over hele verden, inkludert Portugal, der SRAM har sin egen kjedefabrikk.


Ønsker du kontakt:

Alex Gidas

Alex.gidas@ultimatenordic.no

Tlf: 93855871

Adresse:

Ultimate Nordic Bikes

Tevlingveien 23

1081 Oslo

Tlf.: 22 57 50 50

KundeserviceNO@UltimateNordic.no

www.sram.com


Tilbake
 
Innovasjon

Søk om støtte til inkluderende designprosjekter

 
Pål Wibe går av som sjef i XXL ASA
 
Mild vinter og logistikktrøbbel stoppet veksten
 
Påmeldingene strømmer inn!
 
Brems i salget for både Zalando og Boozt