Sportsbransjedagen 2022

Kjære nye, gamle og kommende medlemmer i Norsk Sportsbransjeforening!

Vi sees vel på Sportsbransjedagen 2022? NSBF inviterer 300 sportsbransjefolk til et nyoppusset Holmenkollen Park hotell, 25.august. Dette vil du ikke gå glipp av - følg linker for påmelding!


Det blir en sportsbransjearena fullstappet med seminar, sports-lounge og bransjemiddag der det bl.a. skal deles ut bransjepriser. Du får møte Olaf Tufte, Torbjørn Røe Isaksen, Hugo Maurstad og Kjetil Rolness, for å nevne noen. Vi inviterer forhandlere og leverandører, der ansatte i medlemsbedrifter i NSBF prioriteres plass.

 

Meld deg på idag! Det er earlybird-priser frem til 22.mai! Kr. 1990.- per person for ansatte i medlemsbedrifter til Norsk Sportsbransjeforening, der hele dagens innhold er inkludert i prisen!  

  • Velkommen og noe godt til kaffe’n fra klokken 08.00 – 08.45
  • Seminar klokken 09.00 – 16.30
  • Sportsbaren er åpen frem til kl 19.00. Det serveres snack og godt drikke, lounge, mingling, relasjons- og nettverksbygging. Her vil også en rekke leverandører i sportsbransjen få anledning til å vise frem innovative og aktuelle produkter og tjenester.
  • Bransjemiddag kl 19.30 med underholdning og utdeling av sportsbransjepriser

 

Merk at det er 300 plasser, og vi følger «første mann / kvinne til mølla prinsippet». Det blir garantert overraskelser, goodiebags, lanseringer og goood stemning.

 

Vi inviterer dere i sportsbransjen til å melde inn kandidater til Sportsbransjeprisene som skal deles ut. Se kriteriene HER :

  • Årets sportsbransjeprofil
  • Årets sportsprodukt
  • Årets nykommer
  • Årets sponsor / utøverprofil
  • Årets samfunnsaktør

 

Nominasjonskandidater sendes hit: Norsk Sportsbransjeforening, innen 1.august. Og gjerne så fort som mulig. Les mer om juryene og hva som vektlegges til de ulike prisene i vedlegget. Alle ansatte i sportsbransjen kan delta i og til disse kåringene. Vi ønsker å engasjere HELE sportsbransjen og ALLE som jobber i norsk sportsbransje.

 

PS; for dere som trenger overnatting, har vi fått eksklusiv rabattkode BNOR250822 til hotellbooking på Scandic Holmenkollen Park

Frist for hotellbooking med rabattkode; 20.06.

 

Billetter til Sportsbransjedagen kjøper du HER – Merk! Earlybird mellom 1.mai og 22.mai.

 

Den viktige bredden

Sportsbransjens mangfold er viktig, og vi trenger både store og små aktører for å drive innovasjon. Norspomessene har vært en viktig markedsplass for mange og spesielt de nye og små aktørene. Under sportsbransjedagen legger vi til rette for at små og nye aktører får mulighet til å vise seg frem. Små stands blir tilgjengelige i loungområdet rundt Sportsbaren.

 

Ønsker du standplass på dagen? – ta kontakt HER!

Tilbake
 
Innovasjon

Søk om støtte til inkluderende designprosjekter

 
Pål Wibe går av som sjef i XXL ASA
 
Mild vinter og logistikktrøbbel stoppet veksten
 
Påmeldingene strømmer inn!
 
Brems i salget for både Zalando og Boozt