Daglig leder i Equip Norway, Lindy Ljosdal Maurseth.
Tema

Daglig leder i Equip Norway, Lindy Ljosdal Maurseth.

Skulle ønske det var vinter hele året

Ukens sportsbransjeprofil er oppvokst med Hardangevidda rett utenfor døren, og vet hvor viktig riktig utstyr er i møte med vær og vind. Lindy Ljosdal Maurseth er opptatt av at merkevarene hun representerer leverer kvalitet og at selskapet bidrer til å ta vare på verdens beste «lekeplass». Møt daglig leder i Equip Norway, Lindy Ljosdal Maurseth. 


Navn: Lindy Ljosdal Maurseth

Alder: 42

Stilling: Daglig leder Equip Norway / Country Manager Nordic

 

 

Hvorfor valgte du en karriere i sportsbransjen?

– Ettersom jeg er oppvokst på vestsiden av Hardangervidda så har jeg hatt verdens beste «lekeplass» rett utenfor døren. Et resultat av det er at jeg alltid har likt å være aktiv og ute i naturen.

Det er også mye vær og vind der jeg kommer fra, så å ha godt utstyr og kle seg riktig var essensielt. Når jeg senere som student skulle spe på inntekten så falt valget fort på sportsbutikk, for da kunne jeg også få dekket behovet mitt for stæsj! Siden min første jobb som deltidshjelp i sportsbutikk, så har jeg følt at det var i sportsbransjen jeg hørte hjemme.

 

Hva er høydepunktet i karrieren din, så langt?

– Jeg velger å tro at jeg har de beste høydepunktene foran meg, men av det jeg har opplevd så langt så er det vanskelig å velge ut ett.

Hver gang jeg møter en person ute som har på seg et Rab eller Lowe Alpine produkt så kjenner jeg på følelsen av stolthet, så jeg opplever slik sett høydepunkter hver dag.

Det var en definitivt en «høydare» når vår Rab Khroma GTX Bib nylig gikk av med seieren for beste skibukse i selveste Friflyt. Denne vinteren lanserte Rab før første gang en kolleksjon med skibekleding for topptur entusiasten og en seier i et Norsk skiblad forteller meg at vi har truffet godt. Vil også nevne at jeg er imponert over hvor raskt vi som selskap evner å omstille oss. For midt under en pandemi og på under ett år oppnådde vi målet om å bli et klimanøytralt selskap. Vi er også på god vei til å nå målet om å «Carbon Net Zero» innen 2030.

Så til sist, men ikke minst, var det godt å kunne gå ut i mammapermisjon i fjor og vite at bedriften var i gode hender, da vi har bygget et sterkt fundament og jeg er heldig som har så flinke kolleger.

 

Hvor er du/din bedrift om fem år?

– Det er vanskelig å spå om fremtiden, men det som er helt sikkert er at Rab og Lowe Alpine fremdeles kommer til å lage premium produkter til det Norske markedet.

Om 5 år så vil Rab og Lowe Alpine fremdeles være prefererte merker for alt fra fjellklatreren til friluftsentusiasten og Khroma ski-kolleksjonen vår er godt etablert. Vi er da også nær målet om bli «Carbon Net Zero» og fortsetter jobben med å ta vår del av ansvaret for miljøet og fremtiden, samt fortsetter med å lage produkter som er ment å vare. Om 5 år så har også Rab og Lowe Alpine etablert seg godt i de øvrige landene i Norden.

 

Hva gjør du aller helst for å holde deg i form?

– Jeg står aller helst på ski og skulle derfor ønske at det var vinter hele året. Når det ikke er vinter så liker jeg å gå i fjellet, men setter også pris på marka som vi har så lett tilgjengelig her i Oslo.

Ved siden av det så prøver jeg å holde formen ved å trene litt styrke og så har jeg lært meg å like å løpe (eller jeg rett og slett har evnet å hypnotisert meg selv til å like løping).

Har også nylig funnet ut at det er god hverdagstrim i å passe på en aktiv 1-åring som løper og klatrer fra tidlig morgen til kveld.

 

Når handlet du sist i en sportsbutikk, og hva kjøpte du?

– Jeg slo til med en skikkelig julegave til meg og sønnen min før jul og kjøpte en Thule Chariot med alt av ekstra utstyr. Så nå kan vi kose oss ute sommer som vinter.

 

 

Tilbake
 

Skal reparere og selge brukt

 
Bergans inviterer til klima-kampanje
 
«Man kommer ikke på pallen alene»
 
«Vi har gjort en solid jobb med å styrke posisjonen til Norrøna»
 
Nike med voldsom vekst, slår alle forventninger