Markedsføring

REAL Turmat lanserer Bacalao til turfolket

 – en stor milepæl for produsenten. 


Turmatprodusenten Drytech, kjent for sine produkter under merket REAL Turmat, deler nå nyheten omkring årets lansering. I følge produsenten er årets nyhet å betegne som en milepæl. Utviklingen av Bacalao har pågått over flere år, og retten har blitt testet på utallige referansegrupper for å sikre både smak og innhold. Oppskriften er tomatbasert med et hint av chili for å gjøre måltidet smaksrikt. Vi har ikke benyttet klippfisk tidligere, så det har vært en ny erfaring for oss. Bare med en slik prosess, hvor en helt ny råvare benyttes, tar det fort to-tre år å utvikle. Som vanlig har vi hatt et godt samarbeid med vår faste lokale leverandør på fisk.


Bakgrunnen for det spenstige valget har vært et ønske om å utvikle kategorien av fiskeretter. Klippfisk har en lang tradisjon her i Nord-Norge, og Bacalao fremsto da som et naturlig valg. Vi kjenner ikke til andre produsenter av turmat med Bacalao på menyen, og våger oss derfor med påstanden om å være først ute.

En slik verdensnyhet er vi stolt av å kunne meddele.

Alle som liker, og har erfaring med bacalao vil naturlig nok ha en viss forventning når de skal prøve vår versjon. Men vi tror og håper at vi har klart å lage en folkelig variant som kan passe de aller fleste når det gjelder smak og innhold.


REAL Turmat Bacalao vil være tilgjengelig i landets sport – og friluftsbutikker fra juni måned.

 

Alle skal kunne spise REAL Turmat

Gjennom over 30 år har Drytech utviklet en rekke måltider, som passer til både frokost, lunsj og middag.

Det er viktig for oss at alle skal kunne spise REAL Turmat. Vi har derfor utviklet et bredt sortiment med allergenvennlige produkter som gluten – og laktosefrie retter. I tillegg tilbyr vi en serie vegetarisk – og veganske alternativer, som vi merker stor interesse for. Vi ønsker at vårt sortiment skal gjenspeile hvor vi kommer fra og som skiller seg ut fra våre konkurrenter, spesielt i Europa. Vi har derfor flere måltider som baserer seg på råvarer fra vårt nærområde, som eksempelvis reinsdyr, laks, torsk og klippfisken i vår nye Bacalao.

 

Det sies å eksistere 1000 oppskrifter på Bacalao. I så tilfellet kan man nå si 1001 oppskrifter, hvor en av dem er svært enkel å tilberede, tilpasset de gode utendørsopplevelsene.

Vi håper det smaker.

 

For ytterligere informasjon, kontakt: Magnus Melkeraaen, telefon 99024644

Tilbake
 

Sportsbransjen gjør det enklere å reparere turtøy

 
AI-forordningen og unntak for høyrisikosystemer
 
Silje Garberg Ree blir ny leder av Bergans
 
VAUDE introduserer Aqua Back Recycle: Miljøvennlige vanntette sykkelvesker for eventyrere
 
Sykkelmekanikerutdanning fra
høsten 2024