Påmeldinger til Sportsbransjedagen 2023 er åpnet!

Sportsbransjedagen 2023 arrangeres på Holmenkollen Park hotell 24.august og er NSBF’s i særklasse største satsning gjennom året for bransjens aktører.  Aksel Lund Svindal, Kjersti Hobøl, Thina Saltvedt og Børge Ousland er noen av de som kommer. Meld deg på i dag og sikre deg og dine kollegaer plass til sportsbransjens desidert råeste samlingsarena.Det er 300 plasser til arrangementet, og vi følger «første-kvinne/mann-til-mølla-prinsippet».

 

Sportsbransjedagen gir ny kunnskap, inspirasjon og grunnlag for verdifulle diskusjoner. Vi vil se og møte nye konsepter og produkter og vi møter nye og gamle aktører. Sportsbransjedagen er bransjens største møteplass. Det blir god mat og godt drikke og garantert god atmosfære, alt inkludert i påmeldingen.

 

Under årets seminar vil det være tre større tema som dekkes opp av særdeles sterke presentatører; «human kapital», «makroøkonomi» og «bærekraft». Vi kan allerede røpe at Aksel Lund Svindal kommer. Det samme gjør Kjersti Hobøl, Thina Saltvedt og Børge Ousland. I tillegg til ytterligere knallsterke profiler! Det skal dessuten deles ut Bransjepriser. Vi vet at de store og tonegivende leverandørselskapene- og alle sportskjedene stiller med store kontingenter også i år. Alle er selvsagt hjertelig velkommen til Sportsbransjedagen 2023. Hold av datoen allerede nå. 

 

Det blir garantert overraskelser, goodiebags, lanseringer og goood stemning. Sett av 24.august allerede nå!

 

PS; for dere som trenger overnatting, har vi fått eksklusiv rabattkode til hotellbooking på Scandic Holmenkollen Park


Tilbake
 

Meld deg på Sportsbransjedagen 2024 før 25.mai til Early Bird priser!

 
OutDoor by ISPO 2024: München venter på deg!
 
Opplev suksessen med Pie VAT: En inspirerende historie med Anton Sport
 
VAUDE - Innovative bærekraftige Bikepacking-produkter
 
Aclima kåret som beste merkevarebygger under Årets Industrikonferanse.