Pål Wibe styrker organisasjonen

I løpet av august styrkes XXL-organisasjonen kraftig på sentrale fagområder. Da får Pål Wibe på plass nye sentrale ledere på HR, kommunikasjon og kommersielt.


– Vi har lovet å styrke oss kommersielt og på HR og kommunikasjon, og nå er vi stolte av å levere på det. Jeg gleder meg til å utvide XXL-laget med disse knallsterke signeringene. Dette gjør at vi kan bli enda bedre på å ivareta de viktigste ressursene vi har, nemlig de ansatte og kundene våre, sier CEO Pål Wibe i XXL.


Han sier dette er nok et viktig grep for å styrke XXL for fremtiden.


– Etter snart 100 dager i jobben er jeg enda mer sikker på at XXL har et konsept som er noe helt, helt unikt med et potensial for å bli ledende i vår bransje i Europa, sier han.

Samler alt markedsarbeid

Kjersti Jamne vil inngå i konsernledelsen i XXL, som kommersiell direktør. Hun har lang erfaring fra Telia Norge og fra Telenor-systemet, og har også bakgrunn fra PA Consulting.

Kjersti Jamne har lang erfaring fra telekom, blant annet som direktør for
privatmarked mobil i Telia Norge . Foto: Telia Norge

– Dette er et viktig ledd i styrkingen av merkevaren og salgskanalene våre. Kundene våre skal møte ett og samme XXL uansett om de går i butikk eller handler på nett, og Kjersti er den helt riktige kandidaten til å lede denne utviklingen, sier Wibe.


– Jeg har knalltro på alle de bra folka i XXL, og jeg gleder meg til å bidra til endringsreisen selskapet er inne i og samtidig skape enda bedre opplevelser for kundene i tiden fremover, sier Kjersti Jamne.

Stort og viktig løft

HR-direktør Elise Langerød vil være et sentralt tilskudd for å sikre enda mer strategisk arbeid knyttet til å styrke de ansattes utvikling og videreutvikle XXLs rutiner og systemer.  Kommunikasjonsdirektør Erik Trosby vil få ansvar for strategisk og operativ kommunikasjon, både internt og eksternt.

Langerød og Trosby vil inngå i ledergruppen til konserndirektør Tolle Grøterud som har ansvar for stabsfunksjoner.

Elise Langerød kommer fra stillingen som Head of people & Operations i Bain & Company.

– Det er et stort og viktig løft for oss. Nå får vi kraft til å arbeide enda mer strategisk for å utvikle våre ansatte, forsterke rutiner og prosesser, samt arbeide enda mer målrettet for å videreutvikle den sterke posisjonen vi har i sportsbransjen, sier Tolle Grøterud.

Glade og engasjerte

– Jeg gleder meg stort til å bli del av XXL-teamet og bli kjent med mange nye, dyktige og engasjerte kollegaer. Jeg er heldig som får lov til å bli med på å styrke HR-området og jobbe med å få frem det beste i mennesker – det er noe jeg brenner for, sier Elise Langerød.

Erik Torsby kommer fra stillingen som pr- og kommunikasjonssjef i Volvo Cars Norway

– Å bli en del av XXL er noe jeg virkelig ser fram til. Sport og friluftsliv er veldig viktig for nordmenn og noe som virkelig engasjerer bredt i befolkningen. Det kjente jeg godt på kroppen under VM i skiskyting og det er noe jeg tipper XXL-gjengen gleder seg over hver dag. Det er det engasjementet som gjør denne jobben så interessant og spennende, og som skaper et veldig godt utgangspunkt når man jobber med kommunikasjon, sier Erik Trosby.

Tilbake
 

Organisert trening for barn og ungdom gjenopptas

 
9 av 10 barn og unge går på tur
 
XXL får ny sjef i Norge
 
Salomon og Atomic lanserer ny flyttbar langrennsbinding
 
Fremgang på resirkulerte materialer