Olympia Sport – opplevelsessenter og sportsbutikk

Det er 18 år siden Truls Aabol med flere mindre investorer åpnet Olympia Sport på Sem utenfor Tønsberg i bittesmå lokaler sammenlignet med de nye lokalene på Jarlsberg travbane. Olympia Sport var på Sem i fem år før de flyttet til større lokaler ved Jarlsberg travbane. Der har de vært i 13 år før de åpnet sin nye storstue bare noen hundre meter unna de forrige lokalene.Det ble en lanseringsfest av de sjeldne i sportsbransjen torsdag 28.september, der nær 200 inviterte fikk oppleve fantastiske musikalske innslag av Rein Alexander. Dag Erik Pedersen loset de besøkende gjennom kvelden med passe korte taler, og introduksjon av de Olympiske mesterne Knut Holman og Olaf Tufte (som for øvrig delte ut øl, brygget i sitt lokale brygger) i tillegg til Anders Aukland. Eier Truls Aabol, Tønsberg gutt med habil idrettsbakgrunn og kremmerånd, fortalte kortversjonen av historien bak Olympia Sport. De besøkende fikk for første gang se butikken som bugnet av rå merkevarer, delikat presentert kunder.Foto: Kristian Bollæren


-Olympia Sport er en kjede-uavhengig sportsbutikk som satser kompromissløst på kjente merkevarer til lokale kunder som besøker butikken og vår store nasjonale kundegruppe gjennom e-handel, forklarer Truls når vi spør om hva Olympia Sport konseptet er.

 

Hvem er den typiske Olympia Sport kunden? -Folk fra Tønsberg og omegn er naturlig nok det største nedslagsfeltet til besøk i butikken, men den korte avstikkeren fra E-18 vil nokså sikkert trekke kunder på vei nordover til Oslo eller sørover mot Kristiansand. Mesteparten av omsetning vår kommer fra e-handel, så vi når et stort publikum. Det er naturlig nok kunder som er opptatt av merkevarene vi selger som handler hos oss. Så prøver vi å yte service over forventning, avslutter Aabol.

 

Det kompromissløst fokus på å gi kunder optimale opplevelser gjennom omfattende faghandelskompetanse og kundeservice. Ski, sykkel, kajakk, løp og trening er Olympia Sport. I de nye lokalene vil kunder kunne preppe ski, reparere sykkel og kajakk. Det er satt av stor plass til reparasjonstjenester, noe som er helt i tråd med det økende fokuset for bærekraft i samfunnet. Summingen blant besøkende på åpningsfesten gikk i stor grad på at Olympia Sport fremstår som en unik kombinasjon av sportsbutikk og opplevelsessenter.


Tilbake
 

Devold vokser med sikkerhetsklær

 
Sportsbransjedagen 2024
Utvidet Early Bird – påmelding til fredag 7.juni!
 
Henry Lloyd og Odlo med ny butikk i Bogstadveien
 
I møtet med eldrebølgen må sportsbransjen tenke nytt for å finne arbeidskraft i fremtiden
 
Krevende start på året for sportskjedene