Nå åpner enda flere skiheiser!

-Etter en mild november har kulden nå lagt seg over store deler av landet og det har vært bortimot perfekte forhold for snøproduksjon. I tillegg har det kommet villsnø i ulike mengder rundt om i landet som bidrar til å skape ekte vinterstemning.


Mange skidestinasjoner og alpinanlegg har hatt sesongstart.

-Det er fantastiske forhold og et tilbud for alle over store deler av landet, sier Camilla Sylling Clausen, Generalsekretær i Norske alpinanlegg og fjelldestinasjoner.

 

-fnugg.no kaller vi for «alpinbransjens YR» og der finner man åpne heiser og bakker, snømengde, løypekart, åpningstider, webkamera og mye mer. Tjenesten er helt reklamefri og den er eiet og drevet av alpinbransjen selv, med ansatte ute i anleggene som daglig oppdaterer snøfall og forhold ute.

 

Alpinbransjen er også godt forberedt på en eventuell utvikling i Korona-situasjonen. De norske anleggene holdt åpent i hele fjor som et av få land i Europa, og hadde en løpende og god dialog med helsemyndighetene rundt smittevern.

 

-Vi har opprettholdt den gode dialogen foran denne vinteren og veileder våre medlemmer fortløpende. Alle anlegg er godt forberedt for det som måtte komme av krav og pålegg, sier Camilla. Vi har planer og tiltak klare i forhold til en eventuell utvikling, og vet med erfaring fra i fjor at våre utendørsaktiviteter er ansett som trygge å gjennomføre, selv med tiltak.

Tilbake
 

Den eneste konstanten er endring

 
Meget god vinter ga økte salgstall for sportskjedene
 
Påmeldinger til Sportsbransjedagen 2023 er åpnet!
 
Sveriges tidligere smøresjef til Rossignol
 
Ny konsernsjef på plass