Foto: Haglöfs

Foto: Haglöfs

LionRock Capital Limited kjøper Haglöfs AB


Lionrock Capital, et globalt private equity-selskap, har kjøpt Haglöfs AB fra ASICS Corpora-on. Haglöfs ble grunnlagt i 1914 av Wiktor Haglöf. Merkevaren designer, utvikler og markedsfører klær, fottøy og hardvareprodukter som selges i 28 land. Haglöfs har hovedkontor i Bromma, Sverige, og har vært et heleid datterselskap av ASICS siden 2010.


Daniel Tseung, LionRocks grunnleggende partner sier: -Haglöfs passer sømløst inn i porteføljen vår. Vi er glade for å ta fatt på en ny reise med selskapet for å fremskynde veksten både i det europeiske- og andre markeder.

 

Tom Pitts, Lionrocks sjef for Europa, legger til: -Vi har lenge beundret Haglöfs som et merke som deler vår forpliktelse til bærekraft og lidenskap for miljøet og å møte klimaproblemene vi står overfor.

 

Fredrik Ohlsson, administrerende direktør i Haglöfs, sier: -ASICS har vært en støttende og aktivt involvert partner og har gitt uvurderlig hjelp gjennom hele reisen vår sammen. Vi er begeistret for å starte et nytt kapittel med LionRock som vår aksjonær og ser frem til å bli en del av LionRock-familien.

 

Transaksjonen ble fullført 18. desember 2023.

 

 

Om LionRock

LionRock ble grunnlagt i 2011 av Daniel Kar Keung Tseung, og er et anerkjent private equity-selskap med et investeringsfokus på forbrukersektoren, som gir strategisk, finansiell og bedriftsmessig styringsstøtte for selskaper i vekststadiet. Selskapet har kontorer i Hong Kong, Kina og Sveits.

Tilbake
 

Devold vokser med sikkerhetsklær

 
Sportsbransjedagen 2024
Utvidet Early Bird – påmelding til fredag 7.juni!
 
Henry Lloyd og Odlo med ny butikk i Bogstadveien
 
I møtet med eldrebølgen må sportsbransjen tenke nytt for å finne arbeidskraft i fremtiden
 
Krevende start på året for sportskjedene