Innovativt samarbeid mellom PIE VAT og Norsk Sportsbransjeforening

PIE VAT, den ledende leverandøren av heldigital Tax Free-handel for turister, og Norsk Sportsbransjeforening har etablert et spennende og strategisk partnerskap. Partnerskapet har som formål å transformere og effektivisere tilnærmingen til turisthandel i den norske sportsbransjen, samtidig som man sikrer innovasjon og bærekraft i en stadig mer krevende tekstilindustri.


Pie Systems ApS, selskapet bak PIE VAT, er kjent for å tilby den første heldigitale Tax Free-plattformen for turister i Norge. Gjennom det strategiske partnerskapet med NSBF, får medlemmene tilgang til det nyeste innen digital detaljhandel. I tillegg vil de kunne dra nytte av veiledning og strategisk støtte for å utvikle en turisthandelsstrategi som skaper en god brukeropplevelse for både forhandlere og turister.

 

PIE VAT bringer med seg ekspertise innen digital Tax Free-handel, mens NSBF bidrar med kunnskap og erfaring fra sportsbransjen. Dette solide fundamentet legger grunnlaget for utvikling av innovative løsninger som tilfører merverdi for både bransjen og forbrukerne.

 

Thea Louise Andersen, Forretningsutvikler og Salgssjef hos Pie Systems Norge, uttrykker entusiasme for samarbeidet og sier: "Et samarbeid med NSBF vil ha stor innvirkning på medlemmene deres ved å gi den beste brukeropplevelsen for både forhandlere og turister. Vi har gjort en tidligere avansert og langsom prosess gjennomførbar med et par tastetrykk. Som plattform gir vi kundene våre verdifull innsikt i egen kundedata, slik at de bedre kan forstå sine turistkunder. Vi har stor tro på at dette partnerskapet vil være en gamechanger for norske sportsbutikker i den kommende turistsesongen."

 

Gjennom samarbeidet vil medlemmer av NSBF kunne dra nytte av PIE VATs digitale plattform, som blant annet tilbyr markedets høyeste momsrefusjon for handlende turister. Som medlem får man også tilgang til oppdatert data, kundeinnsikt og PIEs markedsføringsverktøy. Kombinert skal disse bidra til en sømløs og effektiv opplevelse for turister som ønsker å handle Tax Free.

 

Trond Evald Hansen, administrerende direktør i NSBF, uttrykker glede over samarbeidet og ser frem til verdiskapende resultater for sportsbransjen.

 

Både PIE VAT og NSBF ser frem til å delta og bidra under Sportsbransjedagen 2023. De ønsker å møte så mange som mulig og ser frem til å høre innspill og behov fra bransjen.

For å komme i gang med PIE VAT kan man enkelt registrere seg gjennom deres registreringsside HER.

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:

 

Thea Louise Andersen
Forretningsutvikler og Salgssjef, Pie Systems Norge
thea@piesystems.io www.pievat.com

 

Trond Evald Hansen, Administrerende direktør NSBF
trond.evald.hansen@sportsbransjen.no www.sportsbransjen.no


Tilbake
 

Meld deg på Sportsbransjedagen 2024 før 25.mai til Early Bird priser!

 
OutDoor by ISPO 2024: München venter på deg!
 
Opplev suksessen med Pie VAT: En inspirerende historie med Anton Sport
 
VAUDE - Innovative bærekraftige Bikepacking-produkter
 
Aclima kåret som beste merkevarebygger under Årets Industrikonferanse.