Steinar Karlsen - Med første sykkel fra Hard Rocx - The Cambrium

Steinar Karlsen - Med første sykkel fra Hard Rocx - The Cambrium

Hard Rocx feirer 30 år i 2022

Hard Rocx ble etablert i Brønnøysund som Hard Rocx as av Lasse Mjerskaug og Steinar Karlsen 4. april 1992. Den gang solgte Hard Rocx AS deler og utstyr for terrengsykler til forhandlere i hele Norge. Idag er de en betydelig leverandør av kvalitetssykler i det norske markedet.


Siden 1992 har teamet hos Hard Rocx bygget opp firma og varemerke, stein for stein og etablert seg som en viktig leverandørene i den norske sykkelbransjen.

Utviklet i Asker

Hard Rocx as er en relativt liten bedrift med kun fire ansatte som alle har samme lidenskap: å lage bedre sykler. All produktutvikling skjer på «huset», og de bestemmer selv design og utstyrsspesifikasjoner som de følger tett opp sammen med agenter og ingeniører på fabrikkene for å få lage syklene slik de ønsker det. 

 

I 2016 ble sykkelprodusenten solgt til Swix, som senere ble en del av Brav. Det skulle gå nesten 5 år i Brav-systemet, før de tidligere eierne, Steinar Karlsen og Simen Langeland, re-etablerte Hard Rocx as i Brønnøysund.

Daglig leder og med-gründer Steinar Trygve Liljedahl Karlsen har vært med hele veien fra 4. april 1992.

Grunnpilarene i Hard Rocx

Det er en dedikert stab som har fulgt Hard Rocx gjennom mange ulike faser. Salgssjefen Dag Johnsen har vært med siden nittitallet, senere er verksmester Morten Vaeng kommet til. Han er en viktig resurs med lang fartstid som syklist og verksmester. Sammen med medeier og produktsjef Simen Langeland, daglig leder og med-gründer Steinar Trygve Liljedahl Karlsen, utgjør de grunnpilarene i Hard Rocx. 


Gratulerer med dagen!

 

Tilbake
 

Virke Handelskonferansen - ruskevær med klarvær i sikte

 
Kjetil André Aamodt: - Norske ski skal ta OL-gull
 
Cathrine Stange blir ny konsernsjef i Janus
 
Jan Tore Jensen går av som leder av Bergans
 
Barents Outdoor skal lage telt for Forsvaret