Tema

"For en reise det har vært, og for et tempo vi har kjørt"

Intersports markeds- og sortimentssjef, Anders Corwin Bristøl, er imponert og stolt av det hele Intersport teamet har fått til på kort tid. Han legger heller ikke skjul på de skyhøye ambisjonene teamet har for reisen videre.


Navn: Anders Corwin Bristøl

Alder: 43

Stilling: Markeds- og sortimentssjef Intersport

 

Hvorfor valgte du en karriere i sportsbransjen?

– Jeg startet karrieren i telekom, men hadde en drøm om å jobbe med sport. Deler av utdanningen min er fra idrettshøgskolen og jeg har vært aktiv håndballspiller i mange år. Jeg nølte ikke da jeg fikk muligheten til å bli sjef for Craft og stupte inn i det uten erfaring fra bransjen. Det har gått 10 år siden den gang og jeg angrer ikke et sekund på bransjevalget.

 

Hva er høydepunktet i karrieren din, så langt?

– Karrieren har mange høydepunkt, men jeg må svare det siste året i Gresvig/Intersport. For en reise det har vært og for et tempo vi har kjørt. Først lanserte vi at alle butikker skulle gå fra Gsport til Intersport, så konkurs og deretter fusjonsprosessen med Sport 1 i det nye selskapet Sport Holding. Er utrolig imponert og stolt av det hele Intersport teamet har fått til og den innsatsen som har vært lagt ned. Det har vært veldig spennende å få lære av den store retail kompetansen Lars Kristian Lindberg og Njål Berge har fra dagligvare, for så å sette det til liv sammen i Intersport.

 

Hvor er du/din bedrift om fem år?

– Da er Intersport den klart ledende sportskjeden i Norge. Faghandelskjeden med de mest kompetente ansatte og de beste merkevarene.

 

Hva gjør du aller helst for å holde deg i form? 

– Jeg tar meg en løpetur, eller trener styrke et par ganger i uka. En lettere form for trening jeg liker godt, er lange SUP turer på fjorden.


Når handlet du sist i en sportsbutikk, og hva kjøpte du?

– Jeg kjøpte et par Leki alpinstaver hos Intersport Beitostølen i påsken.

Tilbake
 
Bransjenytt

Rekordsterkt kvartal for sportskjedene

 
Norges Skiskytterforbund signerer med Craft
 
Bransjenytt
Mammut har fått nye eiere
 
Craft Sportswear overtar etter Dæhlie Sportswear
 
Resultatforbedring for XXL