Foto: Brav

Foto: Brav

Espen Falck Engelstad går av som CEO i Brav

Styret har utnevnt Erik Gunset Sønsterud (56) som midlertidig administrerende direktør i Brav med umiddelbar virkning. Erik har omfattende erfaring som både CEO og CFO. Erik har en mastergrad i økonomi fra Handelshøyskolen BI og er statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole (NHH).


-Styret og Ferd som eier ønsker å takke Espen for hans viktige bidrag til Brav gjennom de siste fire årene. Han har spilt en viktig rolle i utviklingen av selskapet og har vært en dedikert leder gjennom utfordrende tider. Vi ønsker ham alt det beste for fremtiden, sier Gustaf Öhrn, styreleder i Brav.

 

Öhrn kommenterer videre at; -Styret er meget fornøyd med ansettelsen av Erik Sønsterud som ny sjef i Brav. Vi tror han er den rette personen til å lede Brav inntil en permanent leder er på plass.

 

-Jeg ser frem til å ta fatt på rollen som CEO i Brav. Det er et svært spennende selskap med sterke merkevarer og fine verdier. Jeg gleder meg stort til å jobbe sammen med alle mine nye kollegaer i Brav, kommenterer Erik Sønsterud Interim CEO Brav.

 

Pressemeldingen avsluttes med å vise til at styret har startet søket etter en permanent administrerende direktør.


Det har ikke lykkes Sportsbransjen.no å få noen kommentar fra Espen Falck Engelstad som har gjort store endringer i Brav (https://sportsbransjen.no/nyhetsarkiv/store-endringer-i-brav)


Tilbake
 

Erik Sønsterud utnevnt til permanent administrerende direktør i Brav

 
Innholdsmarkedsføring:
ZIENER is looking for a independent sales agent for Norway!
 
Lars Syse Christiansen utnevnt til ny finansdirektør i XXL Group
 
Aclima overtar europeiske distribusjonsrettigheter fra Odex Aps
 
Sprek 50-års markering for Osprey i Lofoten