On Snow skitest

Nå er det de med best kunnskap som vinner! Test neste års utvalg innen langrenn og alpint. Mer info om On Snow 2021 kommer i desember. Vi planlegger for et nyttig, sosialt, godt og trygt arrangement, med tilstrekkelig smittevern. 


Skaff deg det beste grunnlaget for å gjøre de riktige innkjøpene, og kunnskapen for å gi de beste rådene til dine kunder.

Dette testarrangementet er to viktige dager for butikkselgere og innkjøpere. På ON SNOW Skitest tester du neste års modeller av langrennsski, alpinski, telemark- og randoneeski, staver, støvler, bindinger, hjelmer, briller, etc... Du møter de mest kjente merkevarene og de mest toneangivende leverandørene.

Les om ON SNOW 2020


ON SNOW Skitest er det testarrangementet som tilbyr bredest utvalg for testing av skiutstyr i Norge.

 

Vi inviterer alle som jobber i sportsbutikker til å teste neste års ski og skiutstyr – både innenfor alpint og langrenn. De mest kjente leverandørene av ski og skiutstyr deltar. Butikkselgere med førstehånds testerfaring gir bedre råd og  anbefalinger til sine kunder!

Langrenn

På On Snow møter du leverandørene av langrennsski, skisko, staver, skismøring og annet skiutstyr. Vi skaper en testarena for visning og test av langrennsutstyr i preparerte løyper. 
Det prepareres løype for både klassisk og skøyting. Det blir også satt opp et stort telt for de som skal teste langrennsutstyr. Av praktiske årsaker plasseres dette i forlengelsen av alpinarenaen. Teltet brukes av både butikkansatte for skifting av sko og ski - og av utstyrsleverandører. Du kan selvfølgelig benytte egne skisko og staver når du tester ski. Men, enkelte av leverandørene har med skisko/ -støvler og staver for testing. 

Alpint

Bli med og test neste års alpinski, alpinutstyr, telemarkutstyr, randoneeutstyr, støvler, staver, briller, hjelmer, etc.... 

Egne staver og støvler

Selv om noen av leverandørene har med støvler og staver for testing kan det likevel være en fordel om du tar med egne staver og skisko for testing av ski. 

Akkreditering for butikkansatte ved ankomst

Ved ankomst til Vestlia registrerer du deg i Norspos telt. Der får du akkrediteringskort. Dette gir deg rabatt på dagskort i skisenteret og anledning til å teste ski og utstyr.

Faglig påfyll og oppdatering for bransjen. Bruk testskjema!

On Snow Skitest er etterutdanning for bransjefolk, både med og uten skierfaring! For din egen del kan det være nyttig å notere noen stikkord om egenskapene om skiene du tester. Du kan evt bruke testskjema fra Norspo AS. God systematikk i testingen gir deg bedre grunnlag for å kunne gjøre riktige innkjøp.   

NM i alpint for butikkansatte

Mer moro! På søndagen gjennomføres NM i alpint for butikkansatte. Det uformelle rennet gjennomføres med høy faktor av glede og engasjement. Det er rart med det; når man får nummer på brystet øker både spenning og innsats!

Innemesse - Showrom - Mingling - Bransjemiddag

Søndag, mellom kl. 16.00 - 19.00 får alle sportsbutikker tilgang til en innendørs hardvaremesse. Butikkjeden Stadion åpner for at alle ansatte fra alle sportsbutikker, uansett kjedetilknytning, kan møte leverandørene som stiller ut i Stadions breddesortiment. Hardvaremessen skjer i den nye Konferanseavdelingen på Vestlia Hotell.

Søndag, kl. 16.00. Showrom: Enkelte av leverandørene presenterer også ski og skiutstyr i egne showrom inne i Vestlia Resort. Bruk anledningen til å få en god faglig samtale med skileverandørene. Vi anbefaler at du avtaler tidspunkt!

Søndag, kl. 19.00. Mingling i baren: Vi serverer snacks og øl i en hyggelig atmosfære!

Søndag, kl. 20.00. Bransjemiddag: Felles bransjemiddag på Vestlia Hotell. Husk PÅMELDING i resepsjonen på hotellet! 

Bestilling av rom for overnatting på Vestlia Resort

Her kommerlink for bestilling av rom på hotellet:  VESTLIA NO SNOW    Vestlia Resort står ansvarlig for håndtering av rombestillingene for overnatting. Vi oppfordrer til å benytte muligheten til å gjøre On Snow Skitest til både et faglig og sosialt arrangement for alle sportsbutikkansatte! 

Her er utstyrsleverandørene som deltar på ON SNOW SKITEST i 2020:

Utstillerne legges ut her etter hvert som påmeldingene kommer inn.  

 ALPINT: 

 LANGRENN: 

 Rob.Arnesen AS

 Finor AS

The Faction Collective SA

 Amer Sport AS

Handelsgutane AS (Majestyskis)

 Madshus

Ramo as

 Rottefella AS

SGN Skis as

 

7 Blåner

 

Active Brands AS, Åsnes

 

Tendenzer AS

 

Nordlys Sport A/S

 

Finor AS

 

Rossignol Group Norway

 

Maui Jim Nordic AB

 

Stereo Skis AS

 

Roxee Sport

 

Madshus AS

 

SportAgile AS

 

We Ski AS

 

Brav Norway AS

 

Amer Sport AS

 

SnowBiz AS

 

JBS Sport AS

 

Bli med på Styrkeuka 2020

 
Europas største sportskjeder vokser kraftig på nett
 
Norspomessen vinter 2021 avlyses
 
Du bestemmer vel ikke forhandlerens pris?
 
Halvparten av befolkningen tilgir Northug