Konstituert XXL-sjef Tolle Grøtterud og finansdirektør Stein Eriksen.

Konstituert XXL-sjef Tolle Grøtterud og finansdirektør Stein Eriksen.

XXL har sendt permitteringsvarsel til ca 1000 ansatte i Norge

 

 

XXL har sendt permitteringsvarsel til ca. 1000 ansatte i Norge, ifølge en melding mandag, og har startet permitteringsforhandlinger i Finland. Sportskjeden skriver at permitteringene kommer som følge av et betydelig fall i omsetningen.


Forrige mandag stengte sportskjeden sine fem butikker i Østerrike. XXL beklager sterkt at COVID-19-situasjonen nå fører til ytterligere permitteringer av svært motiverte og høyt verdsatte ansatte.

COVID-19 situasjonen er en ekstraordinær situasjon som har ført til unntakstilstand over hele verden, og mye usikkerhet. Selv om vi har stor tro på XXL og sportsbransjen generelt, må vi ta de nødvendige tiltakene i denne situasjonen med lav synlighet og høy volatilitet. Vi er veldig imponerte over hvordan våre ansatte har håndtert situasjonen så langt i å bidra til å begrense smitte av COVID-19, sier midlertidig konsernsjef i XXL ASA, Tolle Grøterud.

Permittering av ansatte er en vanskelig beslutning å ta, og vi er takknemlige for den gode dialogen med og forståelsen fra våre ansattes representanter. Forhåpentligvis vil COVID-19-situasjonen vare i kort tid, sier midlertidig konsernsjef i XXL ASA Tolle Grøterud.

Selskapet vil fortsette å vurdere og iverksette ytterligere kostnadsreduserende tiltak i hele konsernet.

 

Tilbake
 

90 prosent av befolkningen går på tur

 
Sport 1 tjente penger i 2019
 
"En stor dag for norsk sykkelsport"
 
Lanserer FiskHer, ny app som sprer fiskelykke
 
Mild vinter og coronakrisens påvirkning på 1.kvartal