Völkl

Völkl

Vestlia Resort utvikler og utvider On Snow

-Vi kjører i gang On Snow 3.-6. februar 2024, slik sportsbransjens mange aktører ønsker, sier Øyvind Lio. Lio er arrangementsansvarlig på On Snow som i tradisjon tro arrangeres på Vestlia Resort. Han oppfordrer samtidig alle til å følge med på eget On Snow domene www.onsnow.no, der påmeldingsskjema lanseres i løpet av november.-Forrige sesong var det nærmere 250 deltakere totalt på arrangementet, der mer enn 25 leverandører og 30 forhandlere var representert, sier Lio. Vestlia Resort overtok On Snow etter at Norspo AS ble avviklet. -Som ny arrangør, og et 2 års avbrekk i arrangementet på grunn av pandemien, var det solide tall som ga pekepinn på hvilken verdi dette arrangementet har for bransjen, fortsetter Lio entusiastisk.  

 

Målet til Vestlia Resort er et enda større engasjement i 2024, og de ønsker og oppfordrer at alle som en bidrar til å snakke positivt og aktivt om dette arrangementet i sine respektive kretser faktisk gjør det. -Vi følger lik filosofi som når Norspo AS arrangerte messer. Samarbeid og felles målsetning med mange leverandører på plass gir også flere besøkende fra forhandlerleddet. Jo flere som kommer til Geilo denne helgen, desto bedre blir arrangementet for alle, sier Øyvind Lio.

 

-On Snow skal være et konsentrert og nyttig arrangement for kompetanseheving og interaksjon på tvers av bransjen, bakt inn i en hyggelig porsjon lek og moro. De som tar turen til Geilo får nyte noen flotte dager på ski og, ikke minst, bo på Norges beste skiresort, sier Lio.

 

2024-utgaven vil bli gjennomført på like vilkår som ved forrige vinter, men nytt av året er at Vestlia Resort også står som vertskap for hardvaremessen innendørs på hotellet. Denne er det Stadion kjeden som har stått ansvarlig for i mange år. Nå åpner Vestlia og On Snow altså opp for at også forhandlere som ikke er en del av Stadion kjeden kan få med seg disse møtene med leverandørene. Vi håper det bidrar til økende deltakelse fra forhandlersiden på arrangementet som helhet. Jeg ønsker derfor å utfordre butikker som eksempelvis XXL, Oslo Sportslager, Anton Sport og Sport 1-butikkene og Intersport’erne om å ta turen til Geilo. Og selvsagt alle andre som finner det relevant og møte bransjekollegaer på deilige Vestlia Resort, fortsetter Øyvind Lio.

 

-Det er på dette arrangementet du som leverandør eller forhandler av alpinutstyr bør være og vise deg frem, for det er her man virkelig får den gode dialogen på tvers i bransjen, samtidig som man får gitt og mottatt «hands on» vurderinger av produktene som testes og vises frem. On Snow skaper en god symbiose, og det er god butikk. 2023-utgaven bød på en lystig, engasjert og jovial stemning i messeområdene og under bransjemiddagen på kveldstid. Jeg er utstyrsfreak selv, og med så mange likesinnede på samme plass, kan man jo ikke forvente stort annet. Det er ikke akkurat et påtvunget glis som tyter frem når man cruiser nedover perfekte bakker på splitter nytt utstyr, sier Øyvind Lio. Han inviterer alle til å klikke seg inn på www.onsnow.no, eller sende e-post til oyvind@geilogruppen.no  

Tilbake
 

Skogstad satser ytterligere i Lom

 
Craft Sportswear lanserte kolleksjonen til Norges olympiske og paralympiske tropp
 
Nye EU-krav til selskapsstyring og ESG-rapportering
 
Sportsbransjen gjør det enklere å reparere turtøy
 
AI-forordningen og unntak for høyrisikosystemer