Ultimate Nordic AS kjøper Getvital Sports

Partene Ultimate Nordic AS og eierne i Getvital Sports AS har inngått en intensjonsavtale om overtagelse av virksomheten i Getvital Sports.


Getvital Sports er nordisk distributør av varemerkene Altra løpesko, Injinji sokker, OOFOS restitusjonssandaler og Ultimate Direction teknisk løpe utstyr.

Getvital Sports blir nå videreført som datterselskap i Ultimate Nordic og får navnet Getvital Nordic etter overtakelsen.

GetvItal har drift i Norge, Sverige og Finland. I forbindelse med overdragelsen vil fire ansatte følge med.


Esben Blomberg, daglig leder i Getvital Sports AS, sier at man har aktivt søkt etter en sterk partner og eier, som vil sikre en fortsatt god vekst for varemerkene og selskapet. Han mener Ultimate Nordic er den perfekte eier med sin erfaring og styrke på det nordiske markedet.


Ingulf Horn, daglig leder i Ultimate Nordic, sier oppkjøpet styrker deres posisjon i det voksende løpe-segmentet i Norden. Han mener GetvItal Sports har bygget opp en portefølje med produkter, kunnskap og kunder som passer veldig godt inn i Ultimate Nordic sin Nordiske varemerke strategi. 


GetvItal Nordic vil ha kontorer og showrom sammen med Ultimate Nordic AS i Oslo og Stockholm og Esben Blomberg vil fortsatt være ansvarlig for GetvItal Nordic sine produkter som kategori ansvarlig.

Tilbake
 

Den eneste konstanten er endring

 
Meget god vinter ga økte salgstall for sportskjedene
 
Påmeldinger til Sportsbransjedagen 2023 er åpnet!
 
Sveriges tidligere smøresjef til Rossignol
 
Ny konsernsjef på plass