Sweet Protection topper listen hos Virginia Tech

Sweet Protection sin Trailblazer Mips hjelm troner øverst hos anerkjente Virginia Tech.

- Dette er fantastiske nyheter! Det er veldig tilfredsstillende å se at hjelmteknologien vi har brukt mange år på å utvikle får et så godt resultat, sier Ståle Møller, Director of Design & Development hos Sweet Protection.


I samarbeid med Insurance Institute for Highway Safety, tester Virginia Tech Biomechanics Helmet Lab hjelmer for å evaluere hjelmens evne til å redusere lineær akselerasjon og rotasjonsenergi overført til hodet som følge ulike ulykke-scenarier en syklist kan oppleve.


Virginia Tech har gjennomført disse testene helt siden 2011, og testprosedyrene er basert på over 10 års forskning fra hodeskader innen sport for å identifisere hvilke hjelmer som best reduserer risiko for hjernerystelse eller skade.

Rangeringen kan du se HER!


-Dette er fantastiske nyheter! Det er veldig tilfredsstillende å se at hjelmteknologien vi har brukt mange år på å utvikle får et så godt resultat. Jeg er stolt over dette resultatet fra en stort og anerkjent tredjepart som Virginia Tech, og jeg gleder meg til å se flere av våre hjelmer bli testet, sier Ståle Møller, Director of Design & Development hos Sweet Protection.


Trailblazer Mips hjelmen ble lansert på markedet i mars 2020, og er Sweet Protection sin siste versjon av stihjelmen. Trailblazer Mips har en 4-delt skallkonstruksjon med variabel tykkelse og elastitet, som tilbyr gir ekstrem styrke og ytelse.


-På vegne av hele ‘Sweet’ familien er jeg veldig glad og stolt av testresultatene fra det anerkjente hjelmtestprogrammet hos Virginia Tech. Rangeringen har raskt vokst til å bli en bransjereferanse når det gjelder hjelmsikkerhet, spesielt i de nordamerikanske markedene. Det at Trailblazer Mips hjelmen troner på toppen av listen med det beste testresultatet av alle hjelmene de har testet, bekrefter at hjelmteknologien vår er i verdensklasse. Det er så enkelt - og viktig, sier Atle Enberget, Director of Sales & Marketing i Sweet Protection.

Tilbake
 

XXL-salget falt i tredje kvartal

 
Sportsbransjen er vekstvinner under pandemien
 
Gjenåpning av Kingmakers fabrikker i Vietnam
 
Norspomessen i januar er avlyst
 
Ole-Henrik Skirstad blir leder for Sport Holding