Benjamin Forthun, til høyre, er en av landets største frikjøringsprofiler, nå har han signert med SGN skis. Marius Feen, daglig leder i SGN Skis, gleder seg til å samarbeide med Benjamin
Markedsføring

Benjamin Forthun, til høyre, er en av landets største frikjøringsprofiler, nå har han signert med SGN skis. Marius Feen, daglig leder i SGN Skis, gleder seg til å samarbeide med Benjamin

Skisesongen tok aldri helt slutt i år

Mai og juni var gode måneder for mange aktører i sportsbransjen. Til og med ski solgte overraskende bra hos mange forhandlere i sommer. For entusiaster og profesjonelle skikjørere som Benjamin Forthun tok vinterens skisesong heller aldri helt slutt. Nå skal han promotere og kjøre på norskutviklede ski.


Benjamin Forthun er en av våre godt profilerte skikjørere, at han er ambassadør for Amundsen sports, Bula og nå SGN skis, signaliserer motivasjonen hans.


– Jeg står på ski fordi det er gøy, sier Benjamin.


Benjamin er en av landets store frikjøringsprofiler, og har gjort seg kjent gjennom sine luftige svev og dristige stunt som regelmessig publiseres til hans nesten 160 000 Instagram-følgere.

Nå signerer bergenseren med nok en norskutviklet merkevare.


– Benjamin er ekstremt dyktig på to essensielle områder som skaper suksess som skikjører i 2020: Rå skikjøring og innholdsproduksjon i verdensklasse. Denne kombinasjonen gjør han veldig attraktiv for oss, sier ambassadøransvarlig i SGN, Asbjørn Eggebø Næss.


– Jeg gleder meg stort over dette samarbeidet og det er utrolig kult å jobbe så tett med en norsk merkevare som SGN, der veien fra idé til ferdig produkt er kort, sier Benjamin.


Han vil være en viktig ressurs for skiprodusenten under utviklingen av fremtidige modeller. Benjamin oppholder seg gjerne på Folgefonna på sommertid, men nå gleder han seg til mer skikjøring i høyfjellet. SGN-teamet stiller med gode ressurser og høy kompetanse rundt skikjøring og ferdsel til fjells, med frikjøringslegenden Asbjørn Eggebø Næss i spissen.


SGN skis er en av veldig få norske leverandører av frikjøring- og toppturski, og har sin opprinnelse i Sogndal i 2012. I dag er SGN skis Norges største produsent av alpinski, med kunder over hele Skandinavia, men det er fortsatt et gründerselskap i vekst, og gjør en betydelig investering ved å signere Benjamin.


– For oss er dette en mulighet vi ikke kunne la gå fra oss, sier daglig leder i SGN skis, Marius Feen. Vi gleder oss stort til samarbeidet med Benjamin i årene som kommer, og ser frem til å ta produktene våre til helt nye topper!

Tilbake
 

Etterlyser flere plastløfter ✋ fra sportsbransjen

 
Organisert trening for barn og ungdom gjenopptas
 
9 av 10 barn og unge går på tur
 
XXL får ny sjef i Norge
 
Salomon og Atomic lanserer ny flyttbar langrennsbinding