Silje Garberg Ree blir ny leder av Bergans

Styret i Bergans Fritid AS har ansatt Silje Garberg Ree i stillingen som CEO i Bergans. Garberg Ree har lang erfaring fra varehandel og konsumentrelatert virksomhet, senest fra SATS i rollen som Chief Product Officer, hvor hun har hatt ansvaret for kjedens konsept og produkttilbud i Norden.Etter en grundig rekrutteringsprosess er Silje Garberg Ree ansatt som ny leder av Bergans-konsernet. Hun etterfølger Jan Tore Jensen som har ledet selskapet de senere årene, med unntak av de siste

månedene hvor selskapets CFO René Ågren har fungert som CEO.

 

Garberg Ree har lang erfaring fra varehandel og konsumrelatert virksomhet fra Boston Consulting Group og ulike stillinger i Orklakonsernet, hvor hun blant annet har jobbet med strategi og forretningsutvikling, ledet flere omstillingsprosesser og jobbet med operativt salg. Videre har hun flere års erfaring fra SATS, hvor hun de senere årene har vært ansvarlig for selskapets kjedekonsept og totale produkttilbud i de nordiske markedene. Garberg Ree er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

 

"Bergans er en fantastisk merkevare med en lang og innholdsrik historie, og en unik posisjon innen

utendørsbekledning og -utstyr. Dette skal vi bygge videre på fremover, og jeg gleder meg til å ta fatt på denne reisen med ydmykhet i samarbeid med dyktige ansattee i Bergans, gode samarbeidspartnere i Sport Holding, engasjerte eiere, og ikke minst våre kunder i både inn- og utland" sier Silje Garberg Ree i en kommentar.

 

Silje Garberg Ree er bosatt i Bærum, er gift og har to barn. Hun tiltrer stillingen ila. Q2 2024.


Tilbake
 

Erik Sønsterud utnevnt til permanent administrerende direktør i Brav

 
Innholdsmarkedsføring:
ZIENER is looking for a independent sales agent for Norway!
 
Lars Syse Christiansen utnevnt til ny finansdirektør i XXL Group
 
Aclima overtar europeiske distribusjonsrettigheter fra Odex Aps
 
Sprek 50-års markering for Osprey i Lofoten