Rossignol deler oppskriften på sine resirkulerbare ski

Rossignol Group deler nå oppbyggingen- og materialsammensetningene for sin nye Rossignol Essential resirkulerbare ski med bransjens interesserte industriaktører, med ønske om at andre skal følge etter.


Det franske selskapet sier de ønsker med dette å aktivt bidra til å utvikle kanaler for resirkulering i de viktigste skimarkedene over hele verden. Gjennom å vise de tekniske spesifikasjonene håper de det skal bli enklere å forbedre styringen av utrangerte produkter.


Rossignol håper de resirkulerbare Essential-ski, som er produsert i Frankrike, skal motivere til forlenget livssyklus for ski og vintersportsutstyr og deres resirkulerbarhet. Innen 2028 vil Rossignol-gruppen at en tredjedel av skiene deres skal være en del av et sirkulært økonomikonsept.

Designdetaljene, den tekniske nomenklaturen og sammensetningen av Rossignol Essential er fritt tilgjengelig på selskapets nettside . Selskapet håper dette øker bevisstheten på hvor avgjørende det er at sektoren samarbeider for å redusere den kollektive miljøpåvirkningen.

Tilbake
 

Virke frykter for raske rentehevinger

 
Verdens største Anton Sport butikk på Strømmen Storsenter
 
Iskaldt kundemøte med Aclima
 
Best i bransjen på bærekraft
 
Active Brands satser på gjenbruk med hjelp fra norsk startup