Påmeldingene strømmer inn!

For halvannen uke siden åpnet vi for påmeldinger til Sportsbransjedagen 2022, og påmeldingene strømmer inn! Og akkurat som vi håpet på, blir det en rå kombinasjon av forhandlere, leverandører og agenter.

25. august 2022 samles sportsbransjefolk fra hele landet på Holmenkollen Park hotell - kommer du? 


25.august skjer det på Holmenkollen Park hotell! Det blir en sportsbransjedag med et unikt og tett program. Har du ikke meldt deg på allerede, så sørg for å sikre deg plass så fort som mulig. Du får superaktuelle foredrag og presentasjoner, sports-lounge med overraskelser og bransjemiddag der det bl.a. skal deles ut bransjepriser. Olaf Tufte, Torbjørn Røe Isaksen, Hugo Maurstad og Kjetil Rolness er noen av de som kommer, i tillegg til viktige forhandlere og leverandører. Vi prioriterer plass til medlemsbedrifter i NSBF, så book din plass idag.

 

Vær raske med å melder dere på HER ! – dere som enda ikke har gjort det. Early bird priser frem til 22.mai! Kr. 1990.- per person for ansatte i medlemsbedrifter til Norsk Sportsbransjeforening, der hele dagens innhold er inkludert i prisen!  

  • Velkommen og noe godt til kaffe’n fra klokken 08.00 – 08.45
  • Seminar klokken 09.00 – 16.30
  • Sportsbaren er åpen frem til kl 19.00. Det serveres snack og godt drikke, lounge, mingling, relasjons- og nettverksbygging. Her vil også en rekke leverandører i sportsbransjen få anledning til å vise frem innovative og aktuelle produkter og tjenester.
  • Bransjemiddag kl 19.30 med underholdning og utdeling av sportsbransjepriser

 

Alt inkludert i deltagerprisen. Sportsbransjedagen 2022 er noe INGEN bør gå glipp av!! Merk at det er 300 plasser, og vi følger «første mann / kvinne til mølla prinsippet». Det blir garantert overraskelser, goodiebags, lanseringer og goood stemning.

 

Vi inviterer dere i norsk sportsbransje til å melde inn kandidater til Sportsbransjeprisene som skal deles ut:

  • Årets sportsbransjeprofil
  • Årets sportsprodukt
  • Årets nykommer
  • Årets sponsor / utøverprofil
  • Årets samfunnsaktør

 

Nominasjonskandidater sendes trond.evald.hansen@sportsbransjen.no, innen 1.august. Og gjerne så fort som mulig. Les mer om juryene og hva som vektlegges til de ulike prisene HER. Alle ansatte i sportsbransjen kan delta i og til disse kåringene. Vi ønsker å engasjere HELE sportsbransjen og ALLE som jobber i norsk sportsbransje.

 

PS; for dere som trenger overnatting, har vi fått eksklusiv rabattkode BNOR250822 til hotellbooking på Scandic Holmenkollen Park

Frist for hotellbooking med rabattkode; 20.06.

Tilbake
 

Brav tjente 110 millioner kroner i fjor

 
Vellykket comeback for OutDoor by ISPO 2022
 
Henri-Lloyd blir en del av ODLO International AG
 
Bærekraft
Enighet om et felles kartleggingsverktøy
 
Rottefella med seier i patentsak