Foto: Active Brands

Foto: Active Brands

Øystein Bråta rykker opp som ny Administrerende direktør i Active Brands

Active Brands, har forfremmet Øystein Bråta til å bli ny Administrerende direktør. Christophe Merkel, som har fungert som Administrerende direktør de siste tre årene, er utnevnt til Styreleder. Bråta og Merkel vil jobbe tett sammen for å lede selskapet inn i neste vekststadier.Active Brands akselererer veksten med fokus på bærekraftige utendørs sportsklær og utstyrsmerker. Kari Traa, Sweet Protection, Dæhlie, Johaug og Bula er, som de fleste kjenner til, noen av merkene i deres portefølje. Fra en lederposisjon i Skandinavia akselererer Active Brands veksten i Nord-Amerika og Sentral-Europa.

 

«Jeg er begeistret over muligheten til å lede det fantastiske teamet hos Active Brands, og å ta del i reisen med å vokse et ledende, bærekraftig og digitalt hus av utendørsmerker. Jeg har likt å jobbe med Christophe de siste tre årene. Under hans ledelse har selskapet tatt viktige skritt på flere nøkkelområder, blant annet ved å gjøre Active Brands til et enda mer kundesentrert selskap." sier Øystein Bråta, ny Administrerende direktør i Active Brands.

 

Øystein Bråta har lang erfaring fra lederstillinger i selskapet, blant annet i rollen som Chief Operating Officer, og som daglig leder for flere merkevarer. Før Bråta begynte i Active Brands fikk han verdifull erfaring som Investeringsdirektør i Holta Invest.

 

Christophe Merkel, som nå går fra rollen som Administrerende direktør til å bli Styreleder, vil jobbe tett med Øystein Bråta for å videreutvikle Active Brands-plattformen og implementere selskapets vekststrategi.

 

«Jeg er glad for å dele at Styret har tilbudt Øystein Bråta jobben som Administrerende direktør, og jeg er beæret over å ha blitt valgt som ny Styreleder i Active Brands. Øysteins sterke kompetanse og erfaring spenner over flere nøkkelfunksjoner i vår virksomhet. Som COO har han overvåket den fortsatte operasjonelle transformasjonen av selskapet vårt. Jeg er spent på Active Brands’ fremtid og inspirert til å fortsette å støtte dette fremragende selskapet som dets nye Styreleder, på dets fortsatte vekstreise, sier Christophe Merkel.

 

Øystein Bråta tiltrer sin nye stilling 1. januar 2024, mens Christophe Merkels utnevnelse som Styreleder trer i kraft umiddelbart

Tilbake
 

Skogstad satser ytterligere i Lom

 
Craft Sportswear lanserte kolleksjonen til Norges olympiske og paralympiske tropp
 
Nye EU-krav til selskapsstyring og ESG-rapportering
 
Sportsbransjen gjør det enklere å reparere turtøy
 
AI-forordningen og unntak for høyrisikosystemer