OutDoor by ISPO 2020 er avlyst

Den store sport- og friluftsmessen skulle etter planen gått av stabelen i Munchen fra 28. juni til 1. juli 2020. På grunn av spredningen av koronaviruset (SARS-CoV-2) og etter anbefaling fra den tyske regjeringen og de øverste helsemyndighetene, avlyser Messe München OutDoor by ISPO 2020. 


Denne beslutningen ble tatt ble tatt i samråd med bransjeforeningen European Outdoor Group (EOG) for å beskytte helsen til både utstillere og besøkende. Den neste OutDoor by ISPO vil bli avholdt sommeren 2021.


– Under de rådende omstendighetene, og av helsemessige og økonomiske grunner, er det ikke forsvarlig å fortsette arbeidet med OutDoor by ISPO som planlagt, sa Klaus Dittrich, styreformann og administrerende direktør i Messe München, som er ansvarlig for OutDoor by ISPO. Vi ser nå fremover og samarbeider med bransjen for å organisere en vellykket OutDoor av ISPO 2021.


Beslutningen ble tatt i samråd med European Outdoor Group, OutDoor by ISPO Advisory Board og utstillerne.


– Sport- og friluftssindustrien er ekstremt presset på grunn av COVID-19 pandemien. Vi tror at å utsette OutDoor by ISPO til juni 2021 vil frigjøre sårt tiltrengte ressurser hos den enkelte bedrift som kan brukes til å støtte ansatte, forhandlere og andre interessenter langs næringskjeden. Jo mer vi kan gjøre nå for å beskytte alle involverte, desto bedre rustet vil vi være når denne krisen er over. Deretter vil Outdoor by ISPO 2021 tilby en viktig plattform for hele bransjen og vil sette standarder for det økonomiske comebacket, sier Mark Held, presidenten for European Outdoor Group.

En beslutning om videreføring av ISPO Digitize Summit, ISPO Textrends og Outstanding Outdoor formats, vil bli tatt på et senere tidspunkt.

Tilbake
 

90 prosent av befolkningen går på tur

 
Sport 1 tjente penger i 2019
 
"En stor dag for norsk sykkelsport"
 
Lanserer FiskHer, ny app som sprer fiskelykke
 
Mild vinter og coronakrisens påvirkning på 1.kvartal