Ny distributør av Trek i Norge, Foss sykler takker av

Etter 27 som importør av Trek sykler i Norge, er Foss sykler nå ferdig som distributør av et av verdens største merker. Robert Foss overlater ansvaret til nyetablerte Trek Nordic som får med seg salgs- og markedsavdelingen fra Foss Sykler.


Dermed blir arven etter Foss Sykler ivaretatt i den nye organisasjonen, og Trek-familien vil bestå sammen med alle eksisterende forhandlere.

 

– Det er spesielt å takke av etter 27 år med Trek-samarbeid. Det som betyr mest for meg nå er at Foss Syklers arv, en felles arv med Trek, blir med videre i Eivind Martinsen og de andre i salg og marked. Vi har skapt noe sammen som det er verdt å ta vare på, og Trek-familien vil bestå uten Foss Sykler. Jeg takker for alle årene med gode venner og gode opplevelser, og gleder meg til å følge med fra utsiden, sier Robert Foss, eier og daglig leder i Foss Sykler.

 

– Jeg er sikker på at vi får en trygg overgang som styrker Trek-forhandlerne. Tilstedeværelsen blir større, og det kommer alle til å nyte godt av, fortsetter Robert Foss.

Overgangen vil blant annet gi et bredere produktutvalg. I tillegg vil Trek, som Foss Sykler, ha stort fokus på hva som hjelper forhandlerne med å lykkes. Vi vet at vår suksess og kundens opplevelser henger sammen med gode forhandlere og et godt samarbeid. Dette skapes gjennom norsk tilstedeværelse med Eivind Martinsen og de som blir med fra Foss Sykler.

 

– Vi ønsker å bygge på skuldrene av det Foss Sykler har vært og det fundamentet som ligger der i dag. Trek-familien skal bestå i Norge. Målet vårt nå er at vi skal bli en enda sterkere partner til våre forhandlere. Det betyr at vår spisskompetanse og vår bredde skal hjelpe forhandlerne til å lykkes, sier Eivind Martinsen, salgssjef i Norge for Trek Nordic.

 

– Trek Bicycle Corporation takker ydmykt for alle disse fantastiske årene med Foss Sykler. Nå tar vi med den sterke kulturen og engasjementet inn i framtiden der vi sammen med alle verdifulle forhandlere og kunder i Norge skal ta neste steg. Vi ser fram til en veldig spennende reise, legger daglig leder i Trek Nordic, Christian Engström, til.

 

Overgangen fra Foss Sykler til Trek Nordic skjer 1. august.

Trek Nordic er et datterselskap av Trek Bicycle Corp og er lokalisert i Halmstad i Sverige. Trek Nordic har ansvar for Trek i Sverige, Danmark og Finland i tillegg til den forestående overtakelsen i Norge etter Foss Sykler har takket av.

Tilbake
 

Ny rekord takket være Sport og friluft

 
Leverte et knallsterkt tredje kvartal
 
Vinterens ISPO-messe blir heldigital
 
Krever strengere tiltak mot salg av piratkopier på nett
 
Bli med på Styrkeuka 2020