Ny arrangør av On Snow

On Snow går av stabelen som vanlig på Geilo i februar, men i 2023 er det Vestlia Resort som vil stå for arrangementet. Vestlia On Snow har valgt og informere og markesføre gjennom NSBFs kanaler, så følg med her.


Vestlia Resort og On Snow ønsker hele bransjen velkommen til Geilo 5-6. februar i 2023. Besøkende vil oppleve et nytt meget godt On Snow, denne gangen med ny arrangør. Stadion avvikler sin hardvare FW23 messe med vekt på skiutstyr, i forbindelse med On snow. Breddestandene i Vestliahallen vil da være tilgjengelig for alle butikker som besøker arrangementet, uavhengig av kjedetilknytning.

NSBF får ikke overta On Snow

Norspo AS har i alle år arrangert On Snow. Norspo AS er under avvikling, og styret i Norsk Sportsbransjeforening (NSBF) ønsker ikke at administrasjonen skal bruke av sin tid på å forberede og gjennomføre On Snow vinteren 2023. Styret har likevel ingenting imot at andre avvikler On Snow.

Sees på Geilo, som vanlig

On Snow er gjennomført mer enn 20 ganger på Geilo. Arrangementet er dermed godt etablert, og destinasjonen har lang erfaring med arrangementet. Infrastrukturen er nær optimal, der det fantastiske Vestlia Resort med alle dets fasiliteter ligger helt inntil skiheisen. Alpinbakkene er meget godt egnet for et testarrangement.

Vestlia Resort arrangerer On Snow i februar 2023, der NSBF sin rolle i arrangementet retter seg mot å bistå i overlevering av det tekniske konseptet, samt bidra med informasjon og invitasjoner til arrangementet, der Vestlia On Snow naturlig nok markedsfører seg via NSBF sine kanaler.

Tilbake
 

Freddy Sobin blir ny sjef i XXL

 
Scandinavian Outdoor Award går til en 11-åring - genser fra Woolpower!
 
Donerte inntektene fra auksjonen til POW!
 
Nordmenn gravde dypt i lommeboka forrige uke
 
Suksess med bruktsalg på Black Friday