Norges største padelsenter på Hellerudsletta

Padelkjeden «Just Padel» har signert intensjonsavtale med Hellerudsletta Eiendom om å bygge et padelsenter på 6.000 m2, og i påvente av det nye bygget bygger de et midlertidig padelsenter i underetasjen på konferansesenteret X Meeting Point allerede nå i mars - i det som blir en hall på 2000 kvm med 7 baner. 


– Dette vil bli det råeste og mest påkostede senteret i Norge, og vi gleder oss noe helt enormt. Senteret vårt i Kristiansand har fått en veldig bra mottakelse og vi ønsker at hele Norge skal få prøve denne fantastiske sporten, sier en padelfrelst Jesper Mathisen. Den tidligere fotballspilleren og nåværende fotballeksperten er selv en av fire eiere i Just Padel. 

Omlag 100 padelbaner i Norge

Padel er blitt en idrett som drives over store deler av landet, og sporten fortsetter å vokse i rekordfart. I Oslo-regionen er kapasiteten på enkelte sentre nærmest sprengt, så det er mange klubber som ser frem til et økt tilbud for flere.


– Antall innendørsbaner øker i formidabel fart, slik at det faktisk er litt vanskelig å holde helt oversikt, sier Henrik Norvald, ansvarlig for padel i Norges tennisforbund.


Norvald anslår at det per i dag er om lag 100 padelbaner i Norge.

– Det er god vekst i antall utebaner, og stadig nye prosjekter på gang, opplyser han.

Hekta på padel

Ole Martin Årst, også han tidligere fotballspiller, er også med på eiersiden i Just Padel, og har i likhet med Mathisen blitt hektet på padel.


– Det som er så unikt med denne sporten er at den passer for alle. Det er lavterskel og alle får en mestringsfølelse fra første sekund.

Med seg på laget har de Eimund Tharaldsen, som tidligere har bygget opp kjedene Leo’s Lekeland og Lucky Bowl. Sistemann i gjengen er Jesper Dønnestad Brandt, som blant annet har bygget opp Normal-kjeden i Norge.

– Byggingen av et nytt senter er i planleggingsfasen, og frem til storstuen er på plass flytter vi inn i flotte lokaler på samme adresse som X Meeting Point. Gjestene vil finne oss i underetasjen av konferansesenteret i en hall på 2000 kvm, og vi åpner i mars. Vi planlegger også et antall golfsimulatorer i tilknytning til padelsenteret, supplerer Tharaldsen.

– Beliggenheten på Hellerudsletta har vi veldig stor tro på. Vi har i lang tid jaktet en mulighet for padel i området rundt Oslo, og endelig fant vi det vi jaktet på. Det er veldig mange fine synergier med de andre leietakerne på eiendommen. X Meeting Point med sine arrangementer og eventer gleder vi oss til å samarbeide tett med. I tillegg ligger det flotte hotellet, Moxy Oslo, med over 300 rom på samme eiendom, uttaler daglig leder i Just Padel, Eimund Tharaldsen.

– Vi ser veldig frem til å få på plass Just Padel i våre lokaler, de er en seriøs aktør som kommer til å passe veldig godt inn hos oss og vil underbygge vår visjon om å utvikle oss som en enda mer komplett opplevelsesarena, også innenfor idretten, uttaler Einar Sørland, daglig leder av Hellerudsletta Eiendom.

Tilbake
 

Skal reparere og selge brukt

 
Bergans inviterer til klima-kampanje
 
«Man kommer ikke på pallen alene»
 
«Vi har gjort en solid jobb med å styrke posisjonen til Norrøna»
 
Nike med voldsom vekst, slår alle forventninger