Naturkompaniet starter utleie av turutstyr i Norge

I dag lanserer Naturkompaniet utleie av turutstyr i alle Naturkompaniets butikker, og gjør det dermed mulig å få prøve ut hvilken type ryggsekk eller telt du trenger før du kjøper deg et nytt. 


Utvalget for utleie består av telt, ryggsekker, brennere, utekjøkken og soveposer fra merker som blant annet Fjällräven, Hilleberg, Primus og Marmot.


“Vi er utrolig glade og stolte over lanseringen av utleie av turutstyr i alle våre Naturkompaniet butikker. Naturkompaniets mål er å fremme friluftsliv og helse gjennom å inspirere og tilby utstyr som tilrettelegger for og beriker friluftsliv. Gjennom utleie av utstyr kan flere personer komme seg ut og nyte av naturen og prøve produkter. For mange kan dette være en fin introduksjon til friluftslivet, sier Simon Larsen, Head of Retail Naturkompaniet.


– Utleie av kvalitetsutstyr er en god måte for oss å gi flere muligheten til å få en fantastisk opplevelse ute i naturen. Det finnes en stor etterspørsel for utleie av turutstyr, og vi på Naturkompaniet vil oppmuntre flere personer til å gjøre fornuftige og bærekraftige kjøp av produkter som varer lenge, sier Henrik Hoffman, CEO Naturkompaniet.


Naturkompaniets konsept består av utleie og salg av utstyr for friluftsliv, og har i dag 39 butikker i Sverige og Norge.

Naturkompaniet er en del av Frilufts Retail Europe AB og inngår i Fenix Outdoor International AG som er et børsnotert selskap på Nasdaq OMX, Stockholm og Large Cap.

 

Tilbake
 

Aclima arrangerer «Aclima Xpedition» i forbindelse med Finnmarksløpet 2023

 
Ny Country Manager for Fenix Outdoor Norge AS
 
Nytt digitalt verktøy til både sykkeleier og -forhandler
 
Ny sjef for XXL i Norge
 
Fra leserundersøkelsen av SPORT