Tema

Nå er det Styrkeuka

Styrkeuka 2021 er en bred dugnad i uke 44, for å få oppmerksomhet om betydningen av styrketrening – og inspirere til enkel regelmessig trening. Norsk sportsbransjeforening er med på dugnaden - det er bare å hive seg med!


Vi vil poste og publisere ulike saker gjennom hele uka, som skal gi oppmerksomhet om betydningen av helsefremmende styrketrening.


Alle aktører som tilbyr tjenester, produkter eller annet relevant inviteres til å delta. Styrkeuka gjennomføres i uke 44.


Formålet med Styrkeuka er å skape oppmerksomhet om styrketrening, og det skal handle om helse og funksjon. Alle som er med, skal hjelpe til å vise hvordan man kan utføre styrketrening på en enkel måte på ulike arenaer og prosjektet skal synliggjøre tilbud rundt om i landet.

Hvordan kan du/dere delta?

Alle kan bidra med alt som gir oppmerksomhet om betydningen av helsefremmende styrketrening. Å avmystifisere og senke terskelen for å komme i gang er et selvstendig mål. Man kan bidra på mange vis, for eksempel omtale i nyhetsbrev, medlemsblad eller i sosiale medier. For eksempel ved tilbud på enkelt utstyr eller kurs, og generelt fremsnakke styrketrening.


Merk sakene med #hverdagssterk


Emneknaggen #hverdagssterk blir en felles konseptuell overbygging for Styrkeuka. Knaggen skal knyttes til lavterskelaktivitet og de psykiske og fysiske gevinstene. #hverdagssterk skal sette søkelys på helse og funksjon – ikke skjønnhet eller utseende.


Vi ønsker å kommunisere at enkel, ukentlig styrketrening er viktig for å fungere og ha god helse. Trening virker uansett hvor gammel du er – det er aldri for sent å bli litt sterkere og det spiller ingen rolle hvor du gjør det - bare du gjør det.

Bli med å spre det viktige budskapet ;)

Tilbake
 

Helen of Troy kjøper Osprey Packs for 414 millioner dollar

 
Nå åpner skiheiser over hele landet!
 
Spår vekst i den sporty skotrenden - og økte priser
 
Tyskland kan følge Østerrikes nedstengning, men alpinanleggene må ikke stenge
 
Sportskjedenes nest beste tredje kvartal