Intersport vil bli en rendyrket franchisekjede

Dagens Intersportbutikker som er eid av Sport Holding, vil enten bli konvertert til Anton Sport eller overdratt til franchisetakere. Kun butikkene i Anton Sport-konseptet vil være eiet av Sport Holding.


Sport 1 kjeden vil fortsette å bestå av franchisebutikker som er eiet og drevet lokalt. De 40 intersport-butikkene som Sport Holding eier i dag, vil enten bli overført til Anton Sport-konseptet, eller overdratt til franchisetakere.

Sport Holdings partnerskap med enkeltbutikker og butikk-grupperinger vil bli videreført.


For å kunne rendyrke Intersport og Sport 1 som franchisekonsepter vil satsingen på egeneide, fullsortiments sportsbutikker fremover skje gjennom Anton Sport konseptet.

Dette innebærer at et antall av dagens egeneide Intersportbutikker vil bli konvertert fra Intersport til Anton Sport, hvor også alle ansatte i de aktuelle butikkene blir med over i Anton Sport. Formelt vil dette skje som en virksomhetsoverdragelse. Egeneide Intersportbutikker som ikke konverteres til Anton Sport butikker vil bli vurdert overdratt til lokale franchisetakere.


"Dette er en naturlig tilpasning av aktiviteten og butikkporteføljen i Sport Holding konsernet som vil komme både forbrukerne, våre butikkansatte og våre medlemmer i både Sport 1 og Intersport til gode. Gjennom dette grepet opprettholder vi i stor grad omsetningen gjennom egeneide butikker, samtidig som det gir oss mulighet til å rendyrke og legge til rette for en videre, fokusert satsing på Intersport som et attraktivt, internasjonalt konsept" sier konsernsjef i Sport Holding, Ole-Henrik Skirstad

Tilbake
 

Freddy Sobin blir ny sjef i XXL

 
Scandinavian Outdoor Award går til en 11-åring - genser fra Woolpower!
 
Donerte inntektene fra auksjonen til POW!
 
Nordmenn gravde dypt i lommeboka forrige uke
 
Suksess med bruktsalg på Black Friday