Tilbake. Gründeren Steinar Trygve Liljedahl Karlsen er tilbake som eier av Hard Rocks sykler fra 1. januar 2021

Tilbake. Gründeren Steinar Trygve Liljedahl Karlsen er tilbake som eier av Hard Rocks sykler fra 1. januar 2021

Hard Rocx starter nytt år med nye eiere

Fra 1. januar går rettighetene til Hard Rocx sykler tilbake til tidligere eiere. Det som i 2016 ble solgt til Swix, og senere innfusjonert i Brav Norway, er tilbake til Hard Rocx-gründerne fra nyttår.


Steinar Trygve Liljedahl Karlsen er en av de to opprinnelige Hard Rocx-gründerne. Nå er han snart tilbake som eier og leder, og skal forvalte og utvikle merkevaren videre. Med seg har han Simen Langeland, som var en av de tre eierne da Hard Rocx ble solgt til Swix i 2016.

Sikret nøkkelpersoner

– 17. november signerte vi avtale med Brav om å overta rettighetene til Hard Rocx sykler, som vi grunnla i 1992. Nå overtar vi igjen stafettpinnen for all markedsføring og salg av Hard Rocx sykler. Dette er en lykkelig skilsmisse hvor vi går fra hverandre som venner. Brav ønsker ikke å satse på sykkel lenger, og vi er mere enn klare for å fortsette. Vi vil blø for Hard Rocx-sykkeldrakta videre og ønsker å takke Brav for et solid eierskap, sier daglig leder Steinar Trygve Liljedahl Karlsen.

 

Det nye Hard Rocx AS vil ha salgssjef Dag Johnsen, verksmester Morten Vaeng, produktsjef Simen Langeland og daglig leder Steinar Trygve Liljedahl Karlsen som grunnpilarer i selskapet.

Hard Rocx sykler selges kun igjennom utvalgte fagbutikker/sykkelbutikker med særskilt høy sykkelkompetanse. 

 

– Vi har alltid vært nøye med å alltid velge den beste sykkelbutikken i hver by i Norge, hvor høy verkstedkompetanse har vært det viktigste utvalgskriteriet når vi har valgt våre forhandlere.  Denne filosofien vil fortsatt stå sterkt hos når vi nå overtar Hard Rocx igjen fra 1.1.2021, forteller han.

Norsk og konkurransedyktig

Hard Rocx as ble etablert i 1992 av Lasse Mjerskaug og Steinar T. L. Karlsen. Bedriften startet med å selge deler og utstyr for terrengsykler til forhandlere i hele Norge. Siden den gang har driverne bygget Hard Rocx som firma og som varemerke.

 

– Veien videre for oss er å fortsette med produktutvikling av rittsykler, elsykler og sykler for spreke mosjonister. Vårt rykte er å utgjøre en forskjell og være best på service, og det skal vi fortsatt legge vår ære i, avslutter han.

 

Tilbake
 
Bransjenytt

Rekordsterkt kvartal for sportskjedene

 
Norges Skiskytterforbund signerer med Craft
 
Tema
"For en reise det har vært, og for et tempo vi har kjørt"
 
Bransjenytt
Mammut har fått nye eiere
 
Craft Sportswear overtar etter Dæhlie Sportswear