God påmelding til On Snow

On Snow blir nok en gang avviklet på Vestlia Resort, søndag 4.02 og mandag 5.02 - 2024. Samlet var det cirka 230 mennesker fordelt på 22 leverandører og mer enn 25 forhandlere i 2023. Antallet leverandører tyder på å bli omtrent likt i år, sier arrangør Øyvind Lio i Vestlia Resort.-Jeg vil si tallene i fjor var ganske gode, men vi håper selvsagt å se like gode tall eller bedre første helgen i februar. Vi så i fjor at det siste uken i januar kom en del påmeldinger. Men her er det bare for alle å spre ordet, sier en entusiastisk Øyvind Lio fra Vestlia Resort. -Hardvaremessen blir gjennomført i på lik linje som i fjor, og til samme tid. Vi har fått med oss samme aktør til å bygge messehallen. Vi ønsker ikke å gjøre om alt for mye på noe som har fungert veldig godt før, i hvert fall ikke første året som hovedarrangør, fortsetter Lio.

 

Hvordan opplevde dere On Snow i 2023?

-For meg som ny arrangør var On Snow helt nytt i fjor, og jeg må si jeg ble positivt overrasket over hvor godt de forskjellige leverandørene samarbeidet. Det var litt kniving om de beste plassene i starten, og det hører selvsagt med i en konkurransedrevet gjeng. Når On Snow startet var det bare god stemning på tvers av aktørene. Oppslutningen i fjor tydet på at On Snow åpenbart var et savnet event etter 2 år med pandemi, sier Øyvind Lio.

 

Vil deltagerne erfare endringer fra fjorårets On Snow?

-Vi kjører ikke langrennsdemo i år. Vi prøvde å få det til i fjor, og fikk med de toneangivende leverandørene på å stille med utstyr, men dessverre skjønte vi at de som kommer fra forhandlersiden ønsker å fokusere på alpint. Muligens er test av langrennsutstyr godt ivaretatt andre steder og tider på året, selv om det hadde vært kult å få en mix til å fungere godt på On Snow. Vi så også at stemningen ute på messa var litt ekstra god når grillen ble satt i gang på søndagen, så i år tar vi med oss det også på dag 2, kan Lio fortelle.

 

Er det noen nyheter for 2024 arrangementet?

-Det vil være en «kameramann» med i år for å få skrapt sammen en liten after-party video og fengslende bilder som vi kan publisere i kanalene våre! Det kommer til å bli gøy! Foredraget «Prestasjonskultur» med Kjetil Andre Aamodt kl 19:00 i loungen mellom resepsjonen og baren. Det gleder vi oss veldig til, og vi håper alle som er tilstede under On Snow får med seg foredraget, sier en entusiastisk Øyvind Lio. -Det er jo ingen nyhet, men vi kommer til å arrangere bransjemiddag i eget bransjerom på søndag, og her blir det tradisjonell god mat fra Vestlia Resort, smiler Øyvind Lio.


-Vi gleder oss til å avholde On Snow om knappe 3 uker, og håper værgudene er med oss! Vestlia Resort tok hjem prisen for «Norway´s Best Ski Hotel 2023», og Geilo vant samtidig «Norway´s Best Ski Resort» for femte året på rad, så her kan alle deltakere glede seg minst like mye som oss. Jeg ber alle aktuelle deltagere følge med på onsnow.no, avslutter en entusiastisk Øyvind Lio 

Tilbake
 

Devold vokser med sikkerhetsklær

 
Sportsbransjedagen 2024
Utvidet Early Bird – påmelding til fredag 7.juni!
 
Henry Lloyd og Odlo med ny butikk i Bogstadveien
 
I møtet med eldrebølgen må sportsbransjen tenke nytt for å finne arbeidskraft i fremtiden
 
Krevende start på året for sportskjedene