Eric Sandtrø, Fjellsport.no

Eric Sandtrø, Fjellsport.no

Fjellsport og Skitt Fiske fusjonerer

Den norske markedslederen for friluftsliv på nett – Fjellsport og fiskespesialisten Skitt Fiske slås sammen

i et felles selskap fra juli 2023, skriver Selskapet i en pressemelding.Både Fjellsport og Skitt Fiske er kategorieksperter innenfor hver sine områder hvor Skitt Fiske har bygget opp en unik posisjon i Norge for den lidenskapelige fiskeren gjennom Skittfiske.no og for jegeren gjennom Skittjakt.no. Fjellsport er Norges ledende friluftsbutikk på nett for aktiviteter som klatring, topptur, fjellturer og trening. Skitt Fiske har også en fysisk butikk i Sandefjord på 2.000 m2 med et fantastisk utvalg innenfor fiske, jakt og friluftsliv. Ambisjonen etter fusjonen er å beholde og videreutvikle merkevarenes unike identitet og ekspertrolle, kan man videre lese i pressemeldingen fra Selskapet.

 

De tre nettbutikkene Skittfiske.no, Skittjakt.no og Fjellsport.no fortsetter som i dag. Med økt kompetanse og ressurser under samme tak er ambisjonen videreutvikling på flere områder. Den fysiske butikken fortsetter under Skitt Fiske/Skitt Jakt-logoen.

 

Det samlede selskapet vil ha 130 ansatte i Sandefjord med en omsetning på ca 1 milliard NOK. Fusjonen antas å bli gjennomført i juli 2023.

 

Fjellsport er en del av Outnordic, som inkludert svenske Outnorth AB har en samlet årsomsetning på over 2 milliarder NOK. Outnordic er en del av Egmont-konsernet.

Tilbake
 

Virke Handelskonferansen - ruskevær med klarvær i sikte

 
Kjetil André Aamodt: - Norske ski skal ta OL-gull
 
Cathrine Stange blir ny konsernsjef i Janus
 
Jan Tore Jensen går av som leder av Bergans
 
Barents Outdoor skal lage telt for Forsvaret