OnSnow er møteplassen for skiinteresserte aktører i bransjen

Om 2 uker, for 23. gang og etter to års pause, går endelig skitest og vintersportmessen «On Snow» av stabelen, på Vestlia Resort på Geilo. Vintersportmessen ON SNOW 5-6. februar, er et mekka for sportsbransjens vintersportentusiaster, her kan man teste både alpin- og langrennsutstyr i sitt rette element – på snø.


– Det er nå kun 2 uker til On Snow 2023 går av stabelen på Vestlia Resort på Geilo, og som vi gleder oss! sier den nye prosjektlederen for OnSnow, Øyvind Lio. Vi har allerede fått bekreftet nærmere 20 leverandører til årets test-event, med stor tro på enda flere.

 

On Snow arrangeres i år cirka 1 måned tidligere enn før, hvilket gir forhandlere en unik mulighet til å teste og utveksle produktkunnskaper tidlig, for å ligge i forkant når butikkene skal gjøre innkjøp av nytt utstyr. Og ikke minst er arrangementet viktig for å knytte nye kontakter og holde kontakten med gamle kolleger. Møt alle de store leverandørene på ett sted - den viktige og gode dialogen skapes best når man kan møtes personlig, ansikt til ansikt. 


En viktig møteplass

På skitestarrangementet møter du selvfølgelig de store leverandørene, men like viktig er det å få med seg hva småskala og nisjeprodusentene tilbyr.

Benytt deg av den unike muligheten til å stille som utstiller eller kunnskapssøkende. Få ny innsikt, knytt viktige kontakter, se og test det nyeste på markedet.

Dette sier to av de store utstillerne, Tendenzer og Salomon, om hvorfor de stiller på OnSnow:

 

– Først og fremst er OnSnow er et viktig event for oss, som gir effektiv synlighet over to dager. I tillegg er det helt perfekt for Salomon å treffe både eksiterende kunder, potensielt nye kunder og konsumenter for å vise fullt sortiment og testing på snø.

Det er avgjørende for oss som merke at kundene får kjenne på egenskapene på produktene gjennom fysisk testing i elementet det hører hjemme i.  

 

Vi ser veldig fram å vise våre nyheter på ski, bindinger, støvler, hjelmer og goggles. Det er spennende oppdateringer på design. Det lanseres også en helt ny serie på støvler, for neste sesong, som vi tror kommer til å bli veldig godt mottatt, sier Fredrik Haugerud Karlsen hos Salomon.


Tendenzer stiller igjen på OnSnow med Marker, Dalbello og Völkl.

 

– OnSnow er viktig fordi det er møteplassen for skiinteresserte aktører i bransjen. Det er viktig for utveksling av kunnskap, for å teste utstyr og for å lære av hverandre. Det er også en viktig sosial arena.

 

Vi gleder oss til å vise frem flere nyheter enn noen gang. Völkl er 100 år i år, og har en rekke nye, spennende ski. Dalbello kommer med en ny generasjon støvler, og Marker kommer med en spennende, ny toppturbinding, sier Erlend W. Dannatt hos Tendenzer.

 

Hardvaremesse på hotellet

– On Snow er noe som både forhandlere og leverandører drar stor nytte av. Så holder jo Stadion kjeden sin hardvaremesse slik de pleier på hotellet til samme tid. Dermed forventer vi litt ekstra interesse fra forhandlerne denne helgen. Ta turen til snøfylte Geilo og kos dere, vi har bakkene og kaffen klar! Lover Lio.


Meld dere på, alle dere som skal selge ski og skiutstyr, enten som butikkansatt eller leverandør - det er fortsatt tid.

 

 

Tilbake
 

Virke Handelskonferansen - ruskevær med klarvær i sikte

 
Kjetil André Aamodt: - Norske ski skal ta OL-gull
 
Cathrine Stange blir ny konsernsjef i Janus
 
Jan Tore Jensen går av som leder av Bergans
 
Barents Outdoor skal lage telt for Forsvaret