Hurrungane-benk fra SGN

Hurrungane-benk fra SGN

Donerte inntektene fra auksjonen til POW!

SGN har tatt avstand fra Black Friday i flere år, men i år valgte den Sogndalsbaserte skiprodusenten SGN skis å kjøre auksjon fremfor salg på den svarte fredagen. Inntektene gikk til klimaorganisasjonen «Protect Our Winters Norge».


De siste årene har SGN støttet Protect Our Winters Norge, en klima- og miljøorganisasjon grunnlagt i vintersportssamfunnet, som jobber med påvirkningsarbeid for å begrense utslipp og klimaendringer. I år ønsket de å gi klimaorganisasjonen en ekstra oppmerksomhet på Black Friday.

 

I år valgte SGN å holde en auksjon gående på Black Friday, der man kunne by på en rekke produkter laget av gammelt skiutstyr. Her fant man blant annet vinsstativ, rullebrett og en lang benk.

 

«Av og til får vi inn gamle ski som vi dessverre ikke greier å få på snø igjen, og disse skiene har vi valgt å ha det litt gøy med», sier markedsføringsansvarlig i SGN, Bård Basberg. 

 

«Vi sendte skiene til vår egen Reodor Felgen som fikk full kreativ frihet, og lagde disse fantastiske produktene til oss i år», sier Bård. 

 

Reodor Felgen, eller Lars Olav Halleråker som han egentlig heter, har laget morsomme møbler av gamle ski fra SGN før, og i fjor laget han dorull-holdere som også ble solgt på Black Friday. 


Høydepunktene fra årets «kolleksjon» var nok dobørsten laget av en gammel teleskopstav, som ble solgt for kr 3.250. Også benken, som gikk for kr 10.000 står som et høydepunkt for dagen. 


Nesten 25.000kr ble inntektene fra auksjonen og beløpet som gikk til «Protect Our Winters Norge».

 

Tilbake
 

Devold vokser med sikkerhetsklær

 
Sportsbransjedagen 2024
Utvidet Early Bird – påmelding til fredag 7.juni!
 
Henry Lloyd og Odlo med ny butikk i Bogstadveien
 
I møtet med eldrebølgen må sportsbransjen tenke nytt for å finne arbeidskraft i fremtiden
 
Krevende start på året for sportskjedene