Åsnes deler kunnskap og erfaring

26.november går startskuddet for en ny satsing fra Åsnes - Åsnes Academy. Gjennom ulike aktiviteter på nettsiden er ønsket deres å ta knekken på dørstokkmila. Åsnes-gjengen har fått med seg ambassadørene sine og sammen vil de øse av sine erfaringer og kunnskap for å vise at det er mulig å realisere drømmen om fantastiske naturopplevelser.


Det kan høres ut som om de er på vei inn i et nytt område, men kunnskapsdeling og rådgiving har vært en del av kjernevirksomheten deres i lang tid. Det nye er at informasjonen nå organiseres og deles i et nytt åpent fora.


-Vi ønsker å dele de “lukkede” samtalene om utstyr, tips, triks og erfaringsutveksling med offentligheten. Dette er informasjon som bør være tilgjengelig for folk flest, og som gjør det enklere å navigere i utstyr og utfordringer. På denne måten gjør vi det mindre komplisert å dra på tur og å lære om vinterfriluftsliv. Dette vet vi også at turfolket ønsker, sier Crister Aalberg Næss, markedsansvarlig i Åsnes.


Åsnes Academy er en ganske stor satsning fra Åsnes sin side. Områdene de fokuserer på er relevant innhold, «kjøpshjelp», inspirasjon og tips.


-Vi kommer også til å rulle ut workshops/camper, webløsninger for sportsbransjen og satsning på digitale løsninger for butikker. Samtidig som vi lanserer Åsnes Academy nettsiden (nettsamfunnet) går vi også ut med YouTube innhold, sier Aalberg Næss.


De har fått bygget et eget studio på hovedkontoret deres på Voss, derfra er planen å produsere blant annet webinarer relatert til vinterfriluftsliv.


-Det er viktig å påpeke at satsingen på nettsiden har veldig lite produktfokus, og primært handler det om deling av informasjon, inspirasjon og tips. Dette vil gagne absolutt alle leverandører som opererer i samme kategori som oss.


Tanken bak og målet for Åsnes Academy er «Mer tilgjengelig informasjon, gjør det mindre skremmende å dra på tur!»

Tilbake
 
Bransjenytt

Rekordsterkt kvartal for sportskjedene

 
Norges Skiskytterforbund signerer med Craft
 
Tema
"For en reise det har vært, og for et tempo vi har kjørt"
 
Bransjenytt
Mammut har fått nye eiere
 
Craft Sportswear overtar etter Dæhlie Sportswear