Foto: House Of Hygge

Foto: House Of Hygge

Årets Nykommer – House of Hygge

Kriterie for å vinne "Årets Nykommer": Vi leter etter den personen, leverandøren, forhandleren eller produktet som kan betegnes som årets nykommer. Nokså åpen kategori.

Juryens begrunnelse: House Of Hygge har gått fra å være en leverandør av småvarer som sokker, briller, termoser og hengekøyer til og bli en fullverdig tekstilleverandør. Høy kvalitet kombinert med annerledes markedsføring har gjort at mange forbrukere har fått opp øynene for HOH sine produkter.

Gratulerer! Bli kjent med House Of Hygge og selskapets daglige leder Christian Schou:


Hvilket produkt har vært størst suksess, solgt i antall enheter det siste året?

Da må vi se i kategorien småvarer, sokker er mest solgt i antall enheter. Når det gjelder statistikk, er vi mest opptatt av antall skidager i Hygge. Tallet er 88 så langt i år.

 

Hva tror du blir vinterens «must have» fra House of Hygge?

Vi har store forventninger til den magnetiske versjonen av skibrillen Outlaw, som fikk 9/10 i Fri Flyt test. Lanseres i disse dager.

 

Hva tror dere er viktigste forklaring til at House of Hygge ble valgt som årets Nykommer?

Vi har gjort store investeringer, har løftet merkevaren og reprofilert fra House of hygge til Hygge®. Videre har vi breddet ut sortiment i et solid tempo spesielt tatt markedet i betraktning, og vi holder gasspedalen inne fremover. Hygge skjer.

 

Kan du beskrive hva som er «signaturen» i House of Hygge?

Vi tilstreber å ha de beste og kuleste produktene på markedet. Det faktum at vi er norskeide og bygger arbeidsplasser i distriktsnorge har stor betydning for forbrukerne.

 

Hva er det aller viktigste dere har lært i House of Hygge siden dere startet opp, og som dere kan tipse nye gründere om å passe på?

Flertallet tar alltid feil. Våg å tenke nytt.

 

Hvor mange ansatte er dere i House of Hygge?

Vi er åtte ansatte og stolte av å bygge arbeidsplasser i distriktsnorge.

 

Må man ha noen spesielle egenskaper som House of Hygge ansatt?

Man må være hyggelig, ydmyk, ha guts og galskap, og vise eierskap. Dette er verdiene våre. HYGGE

 

Hvor er administrasjonens lokaler?

Vi har hovedkontor i Hemsedal og et distriktskontor i Bærum. Vår Brand store er i Hemsedal, som er stengt når det snør. Det vil si ganske ofte. Hvis ikke havner man på «wall of shame». Snø mengde er viktigste kriterie for lokasjon

 

Hvor er House of Hygge i 2028?

I 2028 er vi på Sri Lanka og surfer. Og på heliskiing i Canada. I tillegg er vi en fullverdig og attraktiv leverandør av innovativ fritidsbekledning som i kvalitet og varighet står seg i godt selskap med de ledende i verden. Skiboms må også tør å sette seg mål.

 

Hva synes du / dere om Sportsbransjedagen?

Sportsbransjedagen ga masse god inspirasjon og faglig påfyll, I tillegg til gjensyn med veldig mange kompetente og driftige mennesker.

Tilbake
 

Meld deg på Sportsbransjedagen 2024 før 25.mai til Early Bird priser!

 
OutDoor by ISPO 2024: München venter på deg!
 
Opplev suksessen med Pie VAT: En inspirerende historie med Anton Sport
 
VAUDE - Innovative bærekraftige Bikepacking-produkter
 
Aclima kåret som beste merkevarebygger under Årets Industrikonferanse.