Alfra sko

Alfra sko

Alfa Sko på flyttefot

– Å flytte til Nydalen gir oss muligheter til å realisere vår klare visjon om vekst og innovasjon, forteller CEO i Alfa Sko AS, Atle Bjerkli.– Det er viktig for oss å være der det største arbeidsmarkedet er, og slik kunne bli en enda mer attraktiv arbeidsgiver med tanke på hvor vi er lokalisert, forteller en begeistret Bjerkli om den kommende flyttingen av Alfa Sko. -I Nydalen finnes mange store og små bedrifter, og ligger kun noen få minutter fra Oslo S med T-bane. I tillegg har området flere gode kollektivmuligheter med buss eller tog, fortsetter han.


Gir konkurransefortrinn

 – Vi har stor tillit til at flyttingen vil gi oss et viktig konkurransefortrinn, og er et viktig bidrag for å kunne legge best mulig til rette for vår fremtidige vekst. Samtidig er det viktig for oss å kunne tilby ansatte smidig pendling, blant annet fra retning Hadeland hvor Gjøvikbanen oppfyller dette kravet, forteller Bjerkli og legger til: – Vi får en beliggenhet rett ved Akerselva. Her finnes det også et godt utbygget sykkelveinett. Nydalens urbane atmosfære kombinert med nærhet til marka anser vi som en god lokasjon for Alfa Sko.


Med planlagt overtakelse av lokalene i begynnelsen av juni er forventingen å være fullt operative rett over sommerferien. Internt har flyttingen blitt møtt med positivitet og optimisme.


– Det er klart at enkelte ansatte kan bli påvirket av endringer i reisevei, men de fleste ser flyttingen som en mulighet til å gi selskapet et betydelig løft som styrker merkevaren ytterligere.


I gang med offensive planer

– Alfa Sko ser frem til å realisere sine ambisiøse mål, og vi er godt i gang med flere spennende planer for framtiden, sier Bjerkli. Om noen få måneder er Alfa Sko blant annet klare for å vise frem SS25 kolleksjonen.


– Dette gleder vi oss veldig til, og markerer første skritt i retning vår nye produkt- og designfilosofi. Vi har også forlenget samarbeidet med DNT for ytterligere tre år. Dette er et viktig samarbeid for oss, som styrker merkevaren mot kjernekunden i tillegg til at vi får verdifull innsikt som benyttes videre inn i produktutviklingen.


En annet grep for styrking av merkevaren, er Alfa Sko sin nye lansering av reperasjonstjeneste på deres nettside. – Vi jobber aktivt for å kunne tilby bærekraftige sko. I tillegg til kvalitet, er økt reparerbarhet et viktig bidrag for å oppnå lang levetid. Vi håper at denne tjenesten vil gjøre det enklere for forbrukerne å ta vare på skoene sine, reparere ved behov og dermed kunne forlenge levetiden.


– Alfa har inngått et samarbeid med Olympiatoppen og New Wave og skal utvikle en ullsko som skal brukes av den norske OL- og paralympiske tropp i OL i Cortina i 2026. Dette er en av mange spennende initiativ som vi gleder oss til å kunne fortelle mer om, når den tid kommer. Med Alfa sin offensive tilnærming og vekt på vekst, er flyttingen til Nydalen bare starten på en ny spennende fase for selskapet, og vi gleder oss veldig til fortsettelsen, avslutter Bjerkli.


Tilbake
 

Erik Sønsterud utnevnt til permanent administrerende direktør i Brav

 
Innholdsmarkedsføring:
ZIENER is looking for a independent sales agent for Norway!
 
Lars Syse Christiansen utnevnt til ny finansdirektør i XXL Group
 
Aclima overtar europeiske distribusjonsrettigheter fra Odex Aps
 
Sprek 50-års markering for Osprey i Lofoten