Aclima arrangerer «Aclima Xpedition» i forbindelse med Finnmarksløpet 2023

"Siden før korona-pandemien brøt ut har vi gått med planene å gjøre noe sammen med kundene våre, og nå skal vi endelig ut på tur! Dette blir en tur som blir både sosial, faglig men også utfordrende", sier Ole Magnus Halvorsen, Markedssjefen Aclima.


«Aclima Xpedition» er et kundeevent der Aclima tar med seg gode forhandlere og to heldige privatkunder med ut på tur for å teste Aclima produkter i magiske omgivelser. Sammen skal de ut på vidda for å teste ulike produkter i rå natur, overnatte under åpen himmel, isbade med Aclima-ull og ikke minst få møte Bengt-Are Barstad. Han har bodd over 1000 dager ute og vil dele sine beste produkt- og friluftstips.

Aclima er også Finnmarksløpet sin hovedsamarbeidspartner på ullbekledning, og turfølget for også oppleve starten på Europas lengste hundesledeløp.

Konkurranse blant følgere

Aclima har nå lansert konkurranse blant sine følgere der to forbrukere kan bli med. Konkurransen ligger ute på Aclima sin hjemmeside, aclima.no og vinneren av konkurransen kan ta med seg en friluftsvenn. Det de trenger å gjøre er å sende inn en søknad med motivasjon på hvorfor nettopp de skal bli med på tur.


Fått flere hundre søknader

– Vi er glade for å endelig kunne lansere vårt kundeevent, «Aclima Xpedition». Siden før korona-pandemien brøt ut har vi gått med planene å gjøre noe sammen med kundene våre, og nå skal vi endelig ut på tur! Dette blir en tur som blir både sosial, faglig men også utfordrende. Testing av produkter og innspill fra kunder og bransje er noe vi i Aclima ser på som essensielt for å utvikle nye og eksisterende produkter. Vi har tro på at den beste produktpraten får vi rundt et leirbål, ikke bak en datamaskin!

Etter vi lanserte konkurransen i forrige uke har vi nå fått flere hundre søknader. Vi gleder oss til å oppleve rå og magisk Finnmarks-natur sammen med kundene våre, sier Ole Magnus Halvorsen, Markedssjef Aclima.

Tilbake
 

VAUDE introduserer Aqua Back Recycle: Miljøvennlige vanntette sykkelvesker for eventyrere

 
Sykkelmekanikerutdanning fra
høsten 2024
 
Alfa Sko på flyttefot
 
Sportskjedene etter pandemien
 
Sportienda - trygt kjøp og salg av brukte sykler